Ebru4458 Kizlar elevit vitamin ilacının içeriğinde domuz jelatini varmış bunu bilen varmı ve içen var mı yan etkisi var mı bu ilacın decavit kullanıyordum doktor elevit yazmis
Fidan_14 Ebru4458 ben 20haftalarda 1kutu bitirmişdim Elevit ilacını.Ondan önce parvulex,şimdide omega 3kulanıyorum
guzelanne01_ Ebru4458 ilk kızımd 11 yıl önce doktorum vermişti yan etkisini duymadım ama sonrasından içinde böyle bi madde olduğunu duydum bence kulaktan duyma bir bilgi sağlık bakaknlığı asla izin vermez böyle bi duruma çok sayıda zaten folikasit ilacı var
Fidan_14 Ebru4458 bende bi sorun olmadı arkadaşımda hamile kaldığı gunnen doguma kadar kullandı bizde bi sorun olmadı yani
Nehir__ce Ben gebeliğim boyunca kullandım kullanıyorumda kim dedi bunu ben öyle bişe asla duymadım üstelik eczanelerin böyle bişeyide satacağını sanmıyorum
Ebru4458 Nehir__ce internette bikac yerdeyaziyor bnde arastrmak istedim sormak istedim sizlere cnku yan etkisi flan varsa kullanmayayim dye
Ebru4458 Nehir__ce haklısınız yan etkisini gormediyseniz bsey olmaz bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallh