Bengum Kızlar sizce bunun sebebi nedir geçen pazartesiden beridir hastanedeyim neredeyse 3 gün kanamam geldi şuan kanamam yok fakat hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanıcam
Busbusu 1 haftadadr bnmde adet gbi ağrılarım var bugün ilişkiden sonra hc durmadan devam eden ağrım var bel kalça karın 31+5 teyim acile gtsemmi uyudum uyandım gecmedi
Syfee Busbusu bende 34 haftamda böyke şikyetle gittim nst de sancım cıktı acılmam 1 cm olmuş 2 gün hastaneye yatış verdiler haplarla agrılarımı sancımı kestiler erken dogum olabilir görünüm isterseniz
Bebekdelisi Syfee canın kesikten sonra kasılma vs oldumu benımde kestıler ama suan gene basladı kasılmalar
Syfee Bebekdelisi benimde hala var kasılmalarım anlamdım gecmedi ama gitmek de istemıyorum hastaneye hemen yatış yapıyolar 1 hafta daha dayanayım diyorum 36 haftaya girsin diye haka kasılma var kramp var
Bebekdelisi Syfee o hafta bana hayal canım dün gidicektim dr attım saatleını bu sekılde kasılma olsa evde dogururdun emınmıısn dedı bbeek hareketlerınıde artık kasılma sayıyor gibisin dedi psikolojik olarak sanıırm öyleyım