Minikmucizelere crazymommy inşallah hayırlısı olur🙏ama var mi yok mu acaba duye düşünüp durmak daha stresli
aynenkezoaynen crazymommy bunu anlayabilmen için bir tane daha yapman lazım ama görüntüden dağılmaya benzetemedim ben🙏
crazymommy Elifmstf Markadan markaya değişiyor galiba canım böyle kuruma çıkıp sonra regl olanlarda baya var
Elifmstf crazymommy olabilir canim ama testi tekrarlamanda fayda var bence icinde kalmasin acaba diye. anladigim kadariyla kan veremiyosun
M-eng95 crazymommy canım istersen testi tekrarla yarın ilk idrar ile dene ya da kan ver kuruma çizgisi olabilir ilk 5-10 dk belirmesi gerek çizginin
crazymommy en_guzel_emanetlerim Demekki markadan markaya değişiyor canım Ben kimyasal geçirdiğimde betam 4 ken artımedde baya belirgin silik bile denmeyecek bir çizgi çıkmıştı çok şaşırmıştım
crazymommy Minikmucizelere Hafif bi kahverengi leke geldi canım regle benzemiyor ama bekliyorum devamı gelicekmi diye, ya yerleşme ya regl
crazymommy Elifmstf Kahverengimsi bir akıntı geldi ya yerleşme kanaması ya regl bekliyorum bakalım devamı gelicekmi diye ona göre yapacağım. Hiç regle benzemiyor ama 🧐
Minikmucizelere crazymommy him regl zamaniysa regla donusebilir yerlesme adetten bi hafta on gün önce falan diyolar ama bilmiyorum genede belli olmaz inşallah hayırlısı olur 🙏
crazymommy Minikmucizelere Bir kere kimyasal gebelik yaşamıştım aynı onun gibi ama reglede dönüşebilir nasip bakalım
Fedoraxn Suna_12- canım bence var git erken gebelik testi al bende yapmıştım gözle görülemeyecek kadar silik bi çizgiydi erken gebelikte net çıktı ama 2 gün sonra o ilk testimdeki çizgi sizin kuruma çizgisi mi diye sorduğunuz gibi oldu
Suna_12- Fedoraxn Bu gun adet günümdü ve hala adett olmadimm😍😍İlk defa boyle bisey yasiyorum🥰Yarini bekliyorumm test yapicamm))insallah
crazymommy Suna_12- Galiba yerleşme kanaması yaşıyorum şuan perşembeye kadar regl olmassam kan vericem 🥰