Zumzugukodummuzzingillatirim gzl_anne12 bu gidisle salataya da usenip sadece corba icecegim diyecegim ama emziriyorum duzgun beslenmeliyim…
Zumzugukodummuzzingillatirim Nazendehanim et cok sevmiyorum bu aralar deli gibi sebze kemirmek istiyorum
Nazendehanim Zumzugukodummuzzingillatirim biz de et çok yemeyiz, ıspanak bulgur pilavı fasulyegiller sofra tacı bizd e😅
Zumzugukodummuzzingillatirim Nazendehanim ben seviyorum esimde seviyor ama bunaralar sebze asigiyim ekstra ya
Asyabuse Zumzugukodummuzzingillatirim zeytinyağlı biber dolması, şimdi biberleri bastım sirkeli suya bende
Nazendehanim Asyabuse miden yanmıyorsa ne güzel ,canım nasıl çekiyor ama midemi çok yaktığı için yiyemiyorum 🤧
Zumzugukodummuzzingillatirim Asyabuse misssss… bende karar verdim kocam saolsun. Son dakika karicim dedi lazanya yapsana dedim tamam olaaarrr.
holly Zumzugukodummuzzingillatirim çok geç gördüm yöresel tarif bilmiyorum dümdüz yemek biliyorum 😂 taze fasulye pilav salata yaptım bi de kabak tatlısı 😄
kahvesever__ Zumzugukodummuzzingillatirim tepsi böreği yap çorbanın yanına yada mercimek köftesi güzel oluyor