Arzerskn Arkadaşlar 6+6 dayız ama iki gündür komalık hastayım öksürük ateş boğaz ağrısı yarın doktor randevum var kendi doktoruma danılmadan bi yere gidip ilaç almak istemedim doğal önereceğiniz bişey var mı??
Lavinnn Arzerskn çok çok geçmiş olsun. Doktorunuz antibiyotik verirse lütfen almamazlık yapmayın. Bende o hafta da iken Nisan ayında fena üşüttüm ölüyordum öksürükten. Doktor antibiyotik verdi korkudan almadım crp m 83 çıkmıştı. Belki de bebeğim yoğun iltihaptan öldü 8 haftalıkken kalbi durdu.
Btlklnc Arzerskn Bende cok hasta olmustum doktorum pastil kullanabılırsın dedi. Canım bide nane limon be ıhlamur ıcc günde 2kere ıcıyordum ben. Bogazıma da gece yatarken vicks sürüyordum anca iyileştim
Ozlm_88kpn Arzerskn ateşin varsa parol içebilirsin ama tavsiyem bir an önce doktoruna git. İnan evde çektiğin acı boşa oluyor. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Hemen doktorum vitamin içerenserum ve parol taktı. Çok rahatladım
Arzerskn Btlklnc geçmiş olsun sahlep içiyorum bende yumuşatıyor başka bişey de gelmiyor şuan elimden zaten
Merveperem Bir bardak sütle 1 -2 diş sarımsağı birlikte kaynat 2 gün boyunca iç hiç bir şeyin kalmaz allahın izniyle.Sarımsak kokusu çok rahatsız ediyorsa sütü soğuk tüket hiç koku kalmaz geçmiş olsun