Eminenurtan Yeni anne olacağım hangisine güveniceğimi bilmiyorum fikir alışverişi yapmayı çok seviyorum
Minigim38 Eminenurtan ben Baby turco kullanıyorum şimdi elimde sleepy vardı onu kullanmaya başladım cok memnun kaldım. Bi kaç tanede bimin markasını kullandım oda güzeldi pişik sızma yapmadı 😊
Btlklnc Eminenurtan sleepy aldım 1ve 2 numaradan ındırımden herkes memnun cevremde kullanan cok ınsan var
irem01 Eminenurtan kizimdayken sleepy kullandım bı sure. Sonra sizdirmaya başlayınca a101 bezini aldım çok memnun kaldım. Instagram’da bı sayfa var ürünlerin karşılaştırmasını içerik araştırmasını yapıyor a101 bezi çocuk için uygun diyordu denedim beğendim. Hem de fiyat olarak uygun
Mhrbn44_ Ben ebebegin bezini aldim kardesim kizinda kullanmisti memnundu aldim artik dogunca deneyeceğim ınsallah
Elisam22 irem01 arkadaşlar sofia diosaniz ben yenidogan bebege kesinlikle tavsiye etmiyorum.bebekten bebeğe değişiyor diyorlar ama benim kızıma herturlu bezi kullandım bi bu a101deki mafetti cocugu dehset pişik yapıyor hasir hasir zaten bilmiyorum baby me ve goon deneyeceğim bu kizimda
irem01 Elisam22 gerçekten mı. Bilmiyorum kuzum uzun zaman kullandım memnun kaldım. Cildine göre degisiyordur mutlaka tabi denemek lazım her çocuk aynı değil bize de Molfix pişik yapmıştı mesela
Elisam22 irem01 belki şu an içeriği yenilenmiştir uzun süre sofia kullanmadım şu an kızım büyük zaten.evet canım.degisiyor cocuga göre ya prima pişik yapan var en iyisi bide derler
irem01 Elisam22 doğumun iyi geçmesi devlette denk geldigin doktor ve ebelerin elinde canım iyi insanlara denk gelirsen anlayışlı davranirlarsa güzel geçer. Genelde takipli olduğun doktor girmiyor o an şansına kim varsa o doktor doğum yaptırıyor bazen ebeler yaptırıyor doğumu. Odalar genelde iki kişilik oluyor. Gideceğim hastaneyi yazarsan orda doğum yapan kişiler daha iyi bilgi verebilir
Elisam22 Başlık açtım canım Antalya eğitim araştırma hastanesi diye kimse donmedi artık şansa gorcez nasilsa sezeryan normal olsa belki çok çileli geçerde ins rahat olur özel oda olayı varmış onuda merak ediyorum aslında sagol bu arada cevap verdiğin icin