ipekozlutirass Hamişlerimm , canım aşırı şekilde karpuz istiyor Adana ’dayım bildiğiniz bir yer var mı
Zumzugukodummuzzingillatirim ipekozlutirass seralara bakin. Genelde o taraflarda seralarda olur. Tadi citir karpuz gibi olmaz ama keser
nevzatbaskomser ipekozlutirass Aşermişsiniz anlıyorum ama niye yazdınız binlerce hamile arasında 🙁Şu an benim de canım çekti bulmam çok zor
Busramomy ipekozlutirass Ankara Etimesgutta oturuyorum kayinbabamgil köye ettikleri için geç çıkıyor köy karpuzu evimde var vermek isterim
mysweetbabyy nevzatbaskomser benimde çekti 🤧 yani dicek kelime bulamıyorum başlığa yemek ismi yazan insanlara
sedamom00 ipekozlutirass aklınız da bulunsun aradığınız hersey hamile manavlarda bulunuyor benim de canım mevsimi olmayan bişey aşermiştim ordan buldum
Meribiri1 İnternette bir site var adını hatırlamıyorum ama çoğu meyve vardı bende mayısta yetişen bi meyveyi ekimde canım isteyince ordan bulmuştuk internette bi araştırın. Birde büyük Migros’larda küçük kış karpuzu oluyor genelde
ipekozlutirass mysweetbabyy yüzümü kaşımıştım da koyu renk olduğu için de korktum o anki durumla yazdım, çok özür dilerim .