Nlnr_anne Kizlar 21. Haftadan selamlar .cif yumurta ikizlerim var bu hafta detaylı ultrason var çok heycanliyim.bebeklerinizin kilo durumu nedir .birde karnım bu hafta birden hızla büyüdü .bu bebislerimin kilo aldiginami delalettir.
Paramedik16 Nlnr_anne canım benim 22.haftada biri 447 biri 466 gramdı şimdi 23+4 üz 24.haftada bakalım ne kadar olcaklar
3bocek_1cicek GamzeBalci ohoooo benimkiler büyüdü okullu oldu 1. Sınıfa gidiyolar 😂 ve emin ol bebekken cok basitlerdi ben hiç zorlanmadım Allah sabrını öyle güzel veriyo ki gaz ve kabızlık haricinde hiç bi zorlukları yoktu biri ağlayınca öbürüde aglamazdı uyumaya devam ederdi hamileliğimde güzel gecmişti herkes minicik doğcak küçücük olcaklar diyodu biri 2.400 diğeri 2.600 doğdu normal bebek gibilerdi sağlıkları gayet iyiydi sezaryen olcan sütün hemen gelmez gelsede iki bebeğe yetmez dediler sezaryenden cıkar cıkmaz sütüm geldi hemen emzirdim hatta sonrasında sağmak zorunda kaldım 2 biberona yakın sütüm cıkıyodu yani sana kısaca diyeceğim kimsenin lafını takma kimse hiçbişey bilmiyo tekte olsa zor çift te olsa zor bebek bakmak tabiki uykusuz kalıcaksın yorulcaksın annelik bu değil mi zaten bazen oturup kendi kendine ağlycaksın sabrım tükendi diyceksin yetişemiyorum diyceksin bi gülümsemeye başlycaklar bütün yorgunluk sitres herşey yok olucak 😍 ben 18 yaşımda hamile kaldım ikizlere 19 yaşımdada doğurdum ben becerebildiysem herkes becerir ikiz bakmayı 😂 bak büyüdü benimkiler bebek sevesimiz geldi bidaha hamileyim 😂
Sultan4141 3bocek_1cicek ayyy ne guzell benimde insallah oyle sütüm olurr bana simdiden basladilar ikiz tabi sütun yetmez demelere 😒
Ceylancyl Benimde ikiz 4.aya girdik benide korkutuyorlar ama ben kimsenin dediğine bakmiyorum sadece sol tarafa yatmam gerek biliyorum ve yatamiyorum ve kilo artisimi durduramıyorum tel sıkıntım bunlar malesef:((((
Yagmur_35xxk GamzeBalci benimde ikiz bende cok agri cekiyorum karin ve kasik sirt agrisi arada bi cokta vuruyor bide ise gidiyom yinede cok zor
4cocukannesi Mine24 inşallah canim mucize bir sekilde 36+6 çünkü düşük riski vardı ben hamile olduğumu öğrendiğim den doğum yapacağım güne kadar yatarak geçirdim doktor 34 haftayı görürsek iyi demişti şükür 36 +6 da doğum yaptim
3bocek_1cicek Sultan4141 inşallah canım bol bol üzüm kompostosu iç yine doğumdan sonra komposto iç hiç takma kimsenin lafınada bakma ben doğumdan sonra kim olumsuz yorum yapıtıysa yada yapmaya devam ediyosa bana olumsuz bişey söylemeyin diye uyardım o olumsuz yorum yapanlar hep olcak hayatında ben tekrar hamileyim ikizler 7 yaşında şimdide erkendi daha ikizler küçük niye tekrar cocuk yaptın kafayı mı yedin diyolar valla kalp kırmayayım diyorum ama bazen tutamıyorum kendimi
minnakurabiyem Hafta çift yumurta ikiz gebeyim. İlk 3 ay zorlandım kasık bel ağrısı mide bulantısı ama sonrasında rahatladım çok şükür iyiyim ve de zorluk sıkıntı yaşamadım benden sana tavsiye günde boool suniç benim yaptığım tek sey bu doktorum çok iyi ve bana bunu tavsiue etti ve bende cidden iyiyim. Doktorum da şaşırıyor 32. Hafta da ve bu göbek maşallahın var diyor hiç öyle göbeğin falan da kocaman olmayacak belki de sakın kafana takma agır işler yapma suyu çookk iç ilaçların varsa hepsini düzenli kullan gerisini ALLAH a bırak ama içine kötü düşünceler getirme
Driia Her insan farklıdır bünye olarak piskolojik olarak acı hissi aynı değildir. Tek gebelik yaşayan çok insan var ağrı sızısı olan evet ikiz gebelik daha riskli mantık olarak da riskli olması normal bir bedende 2 bebek gelişecek. Doktorlar en negatif olanı Söyler bilinçli olmamız için. Bu demek değil ki illa ki riskli olacak tek yumurta ikizi yeni doğurdum ve hamileliğmde ne bir kanama ne bir mide bulantısı vs hiç birşey yaşamadm sadece çok kilo aldım ve karnım çok aşırı büyük olduğu için ağırlaştım ve bütün hareketlerim kısıtlandı son aylar tekerlekli sandalyeyle gidip geldim ama dediğim gibi bu bir bünye meselesidir ben minyon tipli zayıfım benim vücuduma çok geldi. Dışardaki insanlar çok bilmişler boş boş konuşan çoooook nasıl yapacaksın ? Çok zor ? Hiç uyuyamazsın hayatın bitti çıkamazsın 2 3 sene. Ay bide 2 erkek çok zor . Çok çekeceksin böyle negatif negatif boş laflar. Hiç birini dinleme ben tek eşimle bakıyorum başından beri evet çok yorucu ama tek olsaydı da yorucu olacaktı bn teki de yaşadım. Tek bakılmayacak birşey değil eşim işe gidiyor tek oluyorum bütün gün sadece organizasyon lazım düzen çok önemli ilk günler zorlanırsınız çünkü düzen yok ama 3 4 gün içinde düzen oluşuyor 2 hafta da tam oturmuş oluyor. Düzen kendine ve bebeklerine güvenmek şifre budur
koohydal GamzeBalci ay benim tek bebek ama gene aynıları var, hamilelik genel olarak zor, bir hamilelikte 2 bebek doğurmak isterdim. tabi ikiz bebişlerin ağırlığı, ağrısı, bulantısı, kusması fazla olur mutllaka ama olsun ikiz bebişler gelecek daha ne ☺️☺️
Mine24 Ablakkader daha doğum yapmadım ama hastane mama olsun yanınızda söyledi onun için araştırma yapıyorum dualarda unutmayın lütfen 🥰
Ablakkader Mine24 ikizlerim büyüdü 4 yasindalar şimdi kardeşini bekliyoruz canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah kuvez durumu da olursa öncelik anne sütü çabala derim zaten hastane ilk mama veriliyor yetersizse
Rivers 23 haftalık ikiz gebeyim bende 🙏🏼 gerçekten insanların gereksiz ve saçma yorumlarından bunalanlar arasına benide yazın 🙏🏼 sorsan iyilik yapıyorlar ama anca insanın motivasyonunu kırmaya endeksliler O yüzden en güzeli hiç takmamayu bilmek ve bu Rabbimin bize sunduğu mucizelerin sağlığını düşünmek 🥰
Nzl38 RehoGelin ara ara olabiliyor kendinizi çok yormayın dinlenin ben hiç bulantı yaşamadım diğer gebeliklerimde de olmadı sadece bu ara tek rahatsız olduğum konu mide yanması herşey ağzıma geliyor 🥹