Mine24 Merveex merhaba canım doğum yaptım bende yeni doğan yoğun bakım Dalar ama dua eder misin ne olur yavrularıma😞
Merveex Mine24 ah canım şimdi gördüm yorumunu rabbim şifa versin tez vakitte çıkarlar inşallah ederim tabi Allah büyük iyi olsunlar da
Mine24 Merveex 2200 biri 2300 biri canım dua eder misin bana yanlarına gidiyorum çok üzülüyorum onları bırakıyorum orda diye 😞😞
Merveex Mine24 ederim tabi sende üzme kendini bu sütüne de yansır Allah büyük rabbim onlarla şöyle düşün en azından tedavi gorebiliyorlar diğer türlü hayatları boyunca onları etkiliycek belki lütfen kendini de üzme onlar hissediyor seni
Nur_089 Mine24 dualarim sizinle allahim yardimciniz olur sen canini hic sıkma normal mi dogum yaptin azicik dinlen ve enerjini topla annesi bir kac gune gelip geceni gunduzune katacaklar😍
isilulusal Gorkim normal doğumdu aynen tabiki zorlu bi süreçti ama güzeldi bebekler doğunca herşeyi unuttum zaten sonrasında hemen toparladım hatta doğum yapar yapmaz ayaklandım
Gorkim isilulusal maşallah 🧿🧿 çok sevindim ikinci bebek için beklediniz mi yoksa oda hemen doğum kanalına yerleşti mi
Gorkim isilulusal maşallah çabucak olmuş sağlıkla büyüsünler bende risk alıp normal mi denesem diye düşünüyorum şuan
Gorkim isilulusal beni cesaretlendiriyorsun bende denemek istiyorum doğumdan sonra gitti mi biraz kilo