tugbacns Kubraa033 maşallah bende bu paylaşımı yapmak için gün sayıyorum 😄 tabi ikiz olduğu için belki de son 99 bile değil daha az bir zaman var sağlıkla kavuşun 💕
Paramedik16 Kubraa033 son 88 bizimde banada zaman hiç geçmiyor gibi geliyor oğluşlara kavuşmak istiyorum artık ☺️
Kubraa033 tugbacns uygulamada hangi hanftaya göre gün veriyor bilmiyorum ama doktorumz sıkıntı olmazsa 37.haftada alırız dedi dediğinz gibi belki daha az 😅
busra009 Elisam22 benimde 90 🥰 ama hiç geçmiyo sanki bide bulantım başladı tekrar 1 haftadır yiyemiyorum yediğin an midem bulanmaya başlıyo 🥺
Elisam22 busra009 çok geçmiş olsun doktorum baba hep dediği az az sık ye bol su iç ilk üç çok cektm o bulantidan hatta bulantı için hap kullandığım halde geçmedi bi doktorunuza danışın isterseniz bulantinizi hayat kalitesini çok etkiliyor cunku😪
tugbacns Kubraa033 ayy inşallah 37 haftaya kadar dururlar benimkiler de yeterki sağlıklı doğsunlar da ☺️🌸
Kubraa033 Elisam22 aslında ne kadar durursa o kadar iyi gelişim için ama biz anneler kucağımıza almak için sabırsızlanıyrz 😀 bana kalsa hemn doğurayım 😄
Bebekdelisi Kubraa033 son 73 ama zaten ıkızler 36 alınıyor derken suan gün gün karar verıyor doktorum 29+4