Eda06 Kızlar 12. Haftamda kız dediler 15 de erkek denildi hemde yüzde bir milyon eminim dedi ve ben o erkek dediği videoyu kaydetmiştim resim yüklüyorum bi bakın kordon olabilir. 20. Haftaya geldim kontrolüm vardı bu bebek erkek değil kız dediler şimdi erkek mi kız mı kafayı yicem. Resimlere bi bakar mısınız banada kordon gibi geldi bacak arasına almış kordonu genital bölgesinin tam üzerine allah rızası için bi bakın nolurrr 20 de en son kız dendi.
Papiiii Eda06 kiz bencee bazen kiz bebelerim vajinalarim boyle şişkin oluyor bir sorun degil bu ama bence kiz erkek olsa bariz pipi gozukur ben pipi goremedim o renklilerdeki sey kordon sanirim.Siyah beyaz fotoda bende kiza benzetdim
Eda06 Papiiii bencede kız ya pipi falan değil kordonu pipi sanmış sanırım çünkü siyah beyazlarda gölge gibi siyahlık görünüyor
Eda06 hayalperest2310 aynen bende göremedim pipi olsa ucu dahi olsa görünür ama yok yani. 20de kız denildi en son bakalım 6 aralıkta detaylım var orda ne dicekler
hayalperest2310 Eda06 aynn detaylıyı bekle canım bende öyle öğrendim netleşir de öyle gönlünce olsun 🥰
Papiiii Eda06 ay tani cok arisik bence doktor dogru resimleri alamamis ya ya kordonu bacak arasinda gozuken foto yapmis pipiye benxetmis yada pipiysede bile yamuk goxukuyor bacaga bitişik olmasz herhalde pipi🤦yani bu fotolarin 2sinde kiza 2sinde erkege benziyo ama yamuk pipi olamaz herhalde o yuzden bende kiz diyorm
Eda06 nilsmomy hadi bakalım herkes kız dedi benimde içimden kız geçiyor bi tane oğlum var çok şükür buda kız olursa inşallah daha ne isterim allahtan 🥲