tazeanne07- kızlar Herkes aynı şeyi söylüor. 6. haftadan beri aşırı bulantılarım var 8. haftadayım şu an. Bana kız ya da erkek olması farketmez ikisini de çok istiyorum. merak ettiğim gerçeklik payı var mı bu söylentinin ?
Bebekliannee tazeanne07- kendim için diyim öldüm kızımda. 7.hafta gibi başladı 4 aylık olana kadar devam etti. Kusmali bulantili bir hamilelikti çok zordu. Şimdi yine hamileyim 9 haftalık oldum ne bulantı ne kusma hicbirsey yok şükür cinsiyeti bilmiyorum tabi.
Siem24 tazeanne07- 2.gebeliğim bu ikisinde de midem çok bulandı 15.hafta civarı geçti iki gebeliğimde de cinsiyetler ilki kız bu erkek bence alakası yok
280322- Valla onu bilmiyorum ama erkek bebeğim 2 aylıkken başladım kusmaya öyle böyle değil ama yani 10 güne doğumum var hâlen gece gündüz midem bulanıyor afedersiniz ama kusuyorum ilaç içmeme rağmen 🙄
Busbusu 32 haftalık hamileyim başından beri kuşa kuşa öldüm erkek bu arada banda kız diyolrdi şuan ilaç icmesem halada bulaniyo midem
YeniGebe96 tazeanne07- deli gibi mide bilantisi yasadim iki ay boyunca evden cikamadm hastalandim. Bebegim erkek
Maysalina İlk gebeliğim kız bebeğe hamileyim 27+3 haftalık olduk🌸ilk aylarda bulantım olmuştu yalnızca 1 hafta sürdü daha hiç karşılaşmadım.
berceste5155 tazeanne07- bir kızım var hiç mide bulantısı yaşamadım kuzenim 9 ay istiğfar etti oğlu oldu
Leylalyla tazeanne07- benim ilk aylar feci şekilde midem bulaniyordu ama hiç gidipte kusmadim kuzum simdi 29. Haftadayiz cinsiyet kız ama gebelikten gebeliğe değişebiliyor. Benden daha kötü durumda bulantısı olup hiçbir şey yiyemeyen bir kac tanıdığım erkek çocuğu oldu kuzum. Cinsiyetle alakası yok açıkçası.
Mucizem-34 tazeanne07- canım benimde kız hiç bir alakası yok çok rahat bi hamilelik geçiriyorum ne bulantı ne kusma arada öğürme oluyor ama oda normal artık cinsiyetle bi alakası yok tamamen vücut yapına bağlı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
MadameHappy34 tazeanne07- hiç yok valla 17+4 hala kusuyorum midemin bulantısı hiç geçmedi et türlerine olan tiksintilerim de rüyamda da defalarca kız çocuğu gördüm kucağım da 😬😬 elim yüzüm belim sivilcelendi de sonuç 😀😂 Oğlum oluyor insaAllah
OzgeSrc tazeanne07- alakasi yok 2. Kiz bebege hamileligim zerre kadar bulantim olmadi. Hurafe bu tamamen yapisal bulanti olayi
ikibaloglanannesi Ne alaka. Öyle bişey yok. Oğluma hamileyim 6.haftadan 18.haftaya kadar sabah akşam kustum. Hiçbir şey yiyemedim. Yesem de yediklerimi kustum. Alakası yok. Bünyeyle alakalı durum.
Mrvrntsv Arkadasim bulantidan mahvoldu erkekti . ben cok az sabahlari yasadim ac kalinca hic kusmam olmadi kizim olacak
nilsmomy tazeanne07- 9 aylık hamileyim ilk 4 buçuk ay kusmaktan bir lokma yiyemedim bebeğim kız. Görümcem 3 aylık hamile oda sürekli kusuyor bebeği erkek. O yüzden bence cinsiyetle bulantının hiç alakası yok🤗
motherofcats tazeanne07- benim hiç midem bulanmadı kız doğurdum😂 gelinimiz mide bulantısından ölüyordu onun erkek 😂