Setenay Bende hep derdim hissedeyim de acısın yeter ki diye. Şimdi uyusun diye ninni söylüyorum karnımı seve seve 😂33+3üm ve batıyo resmen. Hele toplanınca diyorum yırtılacak karnım
Sakaryali54 elma111 acitmaz mi bn agladigimi biliyorm cok hareketli hele ki donerken acayip canm yaniyo kasigma agri vuruyo yarim saat en fazla sonra geciyo ama o yarm saat fenaym
Esomami 28 hafta 2 gunluguz bugun ne olugo bilmem yerinde durmuyo rahmime sanki ayak atiyo oyle acitiyo yaa 😂😂
Neroizm elma111 benim 33+3 acidan bazen ciglik atiyorum. Cok normal artik bu haftalarda. Ama buyudukce alani daralacagindan merak etmeyin bu kadar sert istese de olamayacak.
Bilge_mila YagizAsyaMom hem heyecan hem korku hepsi bi arada masallah 😘 darısı tüm besleyenlerin başına hayirlisiyla tamamlamaniz ve kucağınıza sağlıkla almanız dilegiyle
Bilge_mila iremby ileriki zamanlarda daha sert şekillerde hissedeceksin annesi şimdiden hazırla kendini 😍
alperenimmmmm benim nefesimi kesiyor resmen toplandigi zaman ve artik hareketleri can acitiyor evet 😊
Babydr elma111 benimkide çok çekiştiriyor etimi çekiyor sanki kemiği itiyor Okadar rahatsız edici değil aslında
Anneyimm elma111 benimde canimi cok acitiyor bazen sesimi yukseltyrm oof oglum dur diye :) esimde diyoki bagrma cocuga :)askm diyorum daha cani ne ki canimi acitiyor ama oyle boyle dwgil yani farkli bir aci ama fena acitiyor
Anneyimm Zeynep89 galiba tekmeleri felan acitiyor cok canimi babasida diyorki kizma ogluma futbolcu olcak ya simdiden hazirlik yapiyor 😂
Caglasmsk elma111 evet bazen koluyla, bacagiyla veya poposuyla ittirdigini anliyorum ozmn cok aciyor cunku cok fazla ittiriyor. 😁 Gece uyandiriyor bazen sıpa. 🤭 Ama ben 29+4 haftalgm