Zeyneptolgacagan Esracim hiç öyle düşünme canım. Ben bütün hamileliğim boyunca yattım harita gibi karnım:(((
rileyss Merrcimek bana da annem özellikle aldırmadı, doğumdan sonra belli ki yetmeyecek herkes yazmış sizin gibi kusuyor,kaka yapıyor diye. annemi gönderip aldırırım artık ben de. kendi aldırmadı artık alır yıkar ütüler getirir 😂
Merrcimek rileyss Bana da eşim aldırmamıştı 😂 Sonra mecburen gidip aldılar. Yetmiyor ki yıkasan bu havalarda kurumuyor bide 😂
EMFE Flz sutyen hakkında ne dusunuyosunuz .ben çok kararsizim 🙈 sanki hiç biriyle rahat edemiycem gibi
Zeyneptolgacagan Esracim doktorum kırmızı olanları doğumdan sonra lazerle geçiririz dedi. Geciyo onlar merak etme dedi. Detaylı konuşmadım ama ben kendimi çok kötü hissediyorum :(
Flz Ben çatlaklar için Hindistan cevizi yagı biooil ve liaerac yani üç ürün birden kullandım 🙄🙄 Karnım çatlamadı ama belimin yanları ve baldırım çatladı 🤷🏻♀️
Glcdmrdmr Flz Hemen ekran görüntüsü aldım. Allah razı olsun çok Faydalı bir içerik olmuş bizler için 💐💕
Smyre Flz Göğüs pompası elektrikli mi yoksa manuel mi aldınız bende almak istiyorum ama çok pahalı geldi gerekli mi bilmiyorum
Flz Smyre elektrikli aldım canım aralarında en ucuzu baby plustı ama cok memnun kaldım cok iyi cekiyo bence al dursun kenarda...sütün cok fazla olursa sagmak zorunda kalcaksın ya da az gelirse cogalsın diye sagcaksın dısarı cıkarken de mesela annem bakıyo benim bebişe ozaman sağıp bırakıyorum