rfzsB Flz bide bişe sorayım, doğumdan sonra hastane bezi kullandınız mı,onun hakkında ne önerirsiniz. Ben depend falan diyolar ya ondan almadım,hastane bezi koydum üç tane bide pedler koydum
Flz rfzsB ben eve gelene kadar depend kullandım 2 paket, eve gelince orkid kullandm canm hastane bezi ds olur tabi
YoremBal Merhaba hanımlar bencede herkesin kullanacakları çocuktan çocuğa ve anneden anneye değişkenlik gösterebilir bende doğum yapalı 6gün oldu 10 çift kıyafet aldım erkek bebeğim olmasına rağmen kıyafetler yetiyor. Ben sık sık alt değiştiriyorum fakat çişini bezini açarken yapmaya başlayabilir diye hep tedbir amaçlı temizleme pedlerinden koyarsanız ve az kaka yapmış bezlerin üzerine yine temizleme pedlerini koyup tenini temizlerseniz ne pişik olur nede günde 10 tane bez harcamamış olursunuz kıyafetleride batmaz tasarrufta yapmamız gerek diye düşünenlerdenim 😊 birde yeni bebek ürünlerini alıcak olanlar kesinlikle ilk olarak instagramdaki @muhendisinoglu sayfasına bi göz atmalı inanılmaz gerekli araştırmalar var benim ve bebeğim için çok faydalı oldu herkese hayırlı doğumlar.
Zgstgl Flz yanlış anlamazsanız kaç kiloydunuz acaba, ben şu an 59 kiloyum da depend boyutuna karar vermek için soruyorum. Hangisi hem rahat olur hem de sızdırmaz diye.
yildizbebeginannesi Flz Adaşmışız benim de adim Filiz 😊 çok yararlı bir yazı olmuş teşekkürler kesin alın dediklerini almışım ama gereksiz olanlar dediklerinde de var aldığım bakalım bizim ne olacak en fazla 1 aya geliyor kızımız 🤰🏻🤱🏻
Flz yildizbebeginannesi tabi gerekli olup olmadıgı kişiye göre değişir canm ;) sizede sağlıklı Doğumlar dilerim
HalisEbruoban rileyss camım ayaklı bıraz fazla al onun dısında gerek yok ben aldım cogunu gıydırmeden kaldırdım cok cabuk buyuyo alacaksanda 06 ay al 03 ayı 10 15 gun bıle gıyemeıyo neredeyse
Esracim Bitanesininannesi birde çatlayan yer göbeğindeki yağ tabakası olan kısım. Hamilelikten önce biraz gobegim vardı. Yağlı yer nasıl çatlar aklım almıyor
Mustafaemr Esracim benim doktorum ne kadar ürün kullanırsan kullan vücut yapın müsaitse çatlarsın demişti tabi tavsiyelerde bulundu. Göbeğimin sağ ve sol kisminda malesef az da olsa catlaklarim oluştu. Aloevera zeytin yağı vazelin karıştırıp sürebilirsin. Kullanırım dersen domuz yağı da aynı şekilde
Esracim Mustafaemr valla artık çok geç son 25 günüm kaldı ve çok çatladi malesef 🙁 doğumdan sonra estetiksel şeyler yaptırmayı düşünüyorum ama ikinci hamileligimde yine çatlar diye beklicem sanırım.
Annem Flz ya size birsey sorayim oyleyse. Reflu yatağının kendinden yastigi varya Bu yuzden kafa sekli duzgun olsun diye ozel yastik almaya gerek varmi? Şeklinin duzgun olmasini isterim bebegimin
HalisEbruoban Annem yok canım zaten yenıdogan bebege bıkac ay yastıksız yatırıyorsun reflu yatagında varsa yastıga hıc gerek yok😀
Sultan_35 Esracim ben vazelin kullanıyorum daha hiç çatlağım Yok kalındığı zaman kaşıma direk nemlendir tavsiyem
HalisEbruoban Sultan_35 canım bende vazelın kullandım 22 kılo aldım hatta doguma gıttıgım gun resmım bıle var hıc catlagım yok dogumdan cıktım odemım gıttı bı baktım ınce ınce olusmus neredeyse bellı bıle etmıyo ama son samanlarda cok sık sür😀