Flz Tirtisin-annesi evet pompaların içinde biberon oluyo canım ekstra almana gerek yok bence ama bi tane de cam alcam diyosan alabilirsin
Flz Hannah eger büyük bir sırt cantanız varsa işinizi görür bence ama benim sırt çantalarım küçük oldugundan aldım ben kraftın bebek cantasını
Hannah Flz sırt çantam var aslında ama eşyaların derli toplu durup kolay alınması açısından öneriyorlar bakım çantasını o yüzden kararsız kaldım
YusufEnes Şuan haftanın ürünü olarak gösteriliyor 250 tl ye e bebekte yani pahalıymış indirim felan yok şuanda demekki ☺️ Flz
Fatmasnny buketakblt kilolu olduğum için en büyük bedenini ve 1 paket aldım yeterli geldiğini söylediler
Gamze612 buketakblt orta boy almistim ama hastane cantasini hazirlarken bi tanesini deneyeyim dedim sok oldum kucuk geldi. Su an 38-40 beden giyiyorum ve orta boy uzerinde 36-42 yaziyor.. hemen buyuk boy siparisi verdim tekrar..
rfzsB Flz teşekkür ederim ❤ ama dediğiniz birçok şey bana yabancı geldi,ne olduklarını bilmiyorum netten bakıcam
EMFE Flz sutyen hakkında ne dusunuyosunuz .ben çok kararsizim 🙈 sanki hiç biriyle rahat edemiycem gibi
Eliftuba EMFE pentininki çok rahat 3al 2 ödeden aldm bundan sonra 2yıl boyunca bunları kullanıcam inşallah
lavitaebella Fatmasnny benim de kilom 64 ve büyük beden alın dedi herkes lastikli ve rahat oluyomuş. 1 paket aldım. Merak ettiğim şey (paketi açmadığım için) iç çamaşırına gerek kalmıyor mu depend giyince?
rfzsB Flz bide bişe sorayım, doğumdan sonra hastane bezi kullandınız mı,onun hakkında ne önerirsiniz. Ben depend falan diyolar ya ondan almadım,hastane bezi koydum üç tane bide pedler koydum
Esracim SemraYilmazErbek valla sorma ya. Bana genetik dediler ne annemde ne teyzemlere kimsede yok bende 8. Ayda farkettim ama geç kaldim