kucukkurtc Arkadaşlar aşırı derecede belime ağrı giriyor , kuyruk sokumundan böyle yaşayan var mı transfer sonrası
Baturayveannesi kucukkurtc benimde tüp Bebek sana bol şans diliyorum birde havuç kürü mutlaka uygula tutunmada müthiş etkisi var banada birisi tavsiye etti biz üç tüp bebek annesi çok şükür üç kişinin de tuttu ve kucagimizdalar inşallah rabbim sizede nasip eder bol şans diliyorum
yanlisanlamaama kucukkurtc iki kez transfer oldum ilkinde çok ağrılarım olmuştu ikincisinde hiç ağrım olmadı ama ikisi de tuttu 🤷🏻♀️yani olabiliyor bu tip ağrılar çok normal size tavsiyem belirti aramayın kendinizi dinlemeyin 🌸
Tugcesena kucukkurtc merhaba benim de transferin 2.günü çok şiddetli bel ağrım olmuştu sonraki günlerde geçti devam etmedi 😊 çok şükür ki 18 haftalık olduk darısı size olsun inşallah 🧿🌺
minikmucizemmmmmm kucukkurtc benimde çok şiddetli bel bacak ağrım olmuştu tutundu miniğim. 9 haftalık olduk. Her gün avokado ye tutunmaya çok faydası var. İnşallah pozitif sonuç alırsın🤲🏼
kucukkurtc Baturayveannesi yaa çok tesekkür ederim amin inşallah benimde tutar havuç yiyorum bol bol 😍🙏🏻
Baturayveannesi kucukkurtc havucu rendeleyip hakiki zeytin yağı ile birlikte kaşık kaşık tüketin tadı pek hoş olmasa da zorla yemiştim tutunana kadar
kucukkurtc yanlisanlamaama ilaçlardan falanda olabilir belkide bende bilemedim ama baya belim ağrıyor , bakalım inşallah benimde tutmuştur hayırlısı😍🙏🏻
kucukkurtc minikmucizemmmmmm ya ne güzel darısı benim başıma 😍🙏🏻avakado ve havuç yiyorum hergün bende🙏🏻
Ygmrb kucukkurtc merhabalar bende 8 aralıkta transfer oldum ve aşırı bel ağrısı rahimde kasılma batma hissediyorum siz sonucunuzu öğrendiniz mi acaba ? Belirtiler var bende de 🙏🏻🙏🏻