anneolmak4 Kızlar dışardan etsiz çiğlöfte yemenin bi zararı var mı dün iki sıkmaç yedim ama canım inanılmaz istiyor bugün böyle doya doya yemek istiyorum yani😂
Eldgrn anneolmak4 yeşilliğini güzelce yıkadıktan sonra yiyebilirsin canım afiyet olsun ama mutlaka yeşilliğini yıka dürüm olarak değil porsiyon olarak al
Makarnaasigi anneolmak4 Valla benimde canım deliler gibi çekiyordu dayanamadım Tam 12 haftalıktım iki akşam abartmadan oturdum yedim içim rahat etmiyordu ağlayasım geliyordu yerken🥹Ama midemi rahatsız ettiği için tereddütte kalıyorum yesem mi yemesem mi diye.Yine de yerim galiba ya shdbdhd
sedamom00 anneolmak4 kız sen delimisinn yeme sakın çok zararlı forum da bas bağırıyoruz yemeyin diye hemen kus yediklerini 🙄
anneolmak4 Makarnaasigi çok küçük iki sıkmaç yedim zaten ben de ne olur ne olmaz doktora sormadan yemeyeyim diye ama bugün yine nasış canım çektiii 🥹🥹
sedamom00 Melis1661 Allah aşkına neden zararlı olsun bi düşünün ya kısıri nasıl yiyorsanız bu da aynı bu forum da 1 bin tane post var çiğ köfte diye arama kısmına da bakarsan görürsün.. zararli değil yiyin diyoruz yenir bacım ye yani
Serapp777 Etli çiğköfte tehlıkeli diye bılıyorum.Etsız olan bulgur sonucta hıjyenınden emin oldugun yerden yedıkten sonra sorun olmaz bence tabi herseyın fazlası zarar.Afiyet olsun.
Gamzerstoglu anneolmak4 ben aşarrmiştim bu haftalar da baya sonra mide bulantısı oldu öğürmekten bir daha yiyemiyorum 😅