momlife_7 Merhabalar 15 haftalık hamileyim ve kafama takılan bi soru var sol tarafa yatınca sol tarafımda bi ağırlık hissi oluyor normal mi ? Bu neden olabilir bi bilginiz varmı internete araştırıyorum bulamıyorum
Selisce momlife_7 gayet normal bende 18+5 bende de oluyor sürekli sola yatma yarım saat sırt üstü sonra sağına yat ara ara değiştir doktorum da böyle önerdi
seyma9188 momlife_7 Bebek sürekli yer değiştiriyor canım biraz daha büyüdüğünde fark ediyosun onu.Bizimki de sağ tarafa bi toplanıyor karnımı ovalıyorum konuşuyorum onunla düzeliyor ahahaha🤣 33+3 teyim bu arada oğluşum baya büyüdüğü için koca karnıma sığmıyor da gidiyor bi tarafta topluyor kendini🤣
seyma9188 momlife_7 Ben karnım çıkana kadar yüzüstü bile yattım.22 den sonra karnım çıktı benim.O haftadan sonra bi sol,bi sırt üstü,bi sağ yatıyordum.Şuan en rahat ettiğim pozisyon sola yatış ve sırt üstü oluyor.Sağa yatınca nefesim kesiliyor sanki😵💫
elaymoms momlife_7 bende 15bci haftanın içindeyim. Kasılmalar çok olmaya başladı böyle tuvaletimi yaparkn batma hissi gibi sizde de var mı ?bir de dediğiniz gibi bende sola yatınca sanki bebeğin ustune yatmisim gibi hissediyorum benim kız sol tarafimda çünkü
momlife_7 Ultrasonda bebek hep sol tarafta bende sola yattığım için oyuzden mi acaba bi ağırlık hissediyorum anlamadım yani ?
momlife_7 Selisce ay Allah razı olsun kafayı yiyecem resmen geceden beri uyuyamadım sola yatınca bi ağırlık olması çok Korkut’u beni gerçekten ya bende yatış pozisyonu hep değiştiriyorum yatarken çok teşekkür ederim ☺️
elaymoms seyma9188 sırt üstü yatmak tehlikeli değil mi canım öyle diyorlar bende korkumdan yatamiyorum 😭 yatağında içinde semazen gibi bir sağa bir sola dönmekten uyuyamiyorum
seyma9188 elaymoms Bebeğe en hızlı kan akışı sola yatınca gidiyormuş canım.Tehlikeli değil de tek tarafa da yatılmıyor ya uyuşuyor tüm vücudum.Yönümü değiştirerek uyuyorum işte az kaldı hayırlısıyla bi doğuraydım 🤣
momlife_7 elaymoms benimde kız canın 😊🙈 aynen canın benimde bebeğim sol ve yatınca gerçekten aynı üstüne yatmış gibi oluyorum bazen korkuyorum 😂 evet batma değilde vajınamda bi hafif Ağrı oluyor 🥹 rahmimiz büyüdüğü için baslı yapıyor sanırım