Papiiii ceylangokce_05 ay bilmiyom en son doktor gitdigim zamanlar kiza benxetdiler ama dur atim bak sende bi
Papiiii ceylangokce_05 bacak arasi bosdu ama en net 15 haftada gidicem sonlari felan ogrenirim herhalde
Papiiii ceylangokce_05 sende belli olmus sanirim nerden biliyorsun?Varsa foto at bakim ben burda atdim 2 kisi haric herkesde kiz dedi ama bakalim hayirlisi)
ceylangokce_05 Papiiii hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimizden eşime diyorum ki 4.ye Kıbrısa gidelim cinsiyet tayini yaptıralım He canım he karnindakini Bi doğur büyüt de diyor 😆😆
Papiiii ceylangokce_05 yaa hayirlisi artik saglikli olsnda sukur edelim.Benimde ilk bebek bir dusugum var dusukde sayilmazya dogum yapdim 16 haftalik 5 ay sonra yeniden gebe kaldim simdi hayirlisiyla cok sukue bu sefer yolunda gidiyor rabbim sona kadar boyle hayirli etsin yolumuzu
Papiiii ceylangokce_05 canim cinsiyyet planlamaya pek inanmam ama ben Azerbaycanda yasiyoeum burda bir doktor yapior onceden napmak lazimsa gidalarla veya zamanlama ile eşe yani babaya gore ama tabi bunlar bir planlama sonucta aka hakli yani ucuncuyu bri dogurda😂😂
ceylangokce_05 Papiiii tabi o işin şakası hakkımda hayırlısı böyleymiş demekki Rabbimden gelene razıyım 😊
yanlisanlamaama Papiiii çok severim markette gittiğimde cips reyonuna uğramıyorum dayanamam diye 😂 eğer çok canım isterse küçük çerez kasesine döküp onu yiyorum tadımlık 🥲 yani bir paket uzun süre gidiyor her gün yememeye dikkat efiyorum
Edafmo Papiiii kuzum ben ne de olsa hamileyim diye ne bulduysam yedim 25+2 itibariyle toplam 18 kilo aldım.. tecrübe konuşuyor 😭😂😂
Papiiii Edafmo ya ben oyle ne bukduysa yiyen degilimmcanim cok az yerim meyve felanla idre ederim ama cips tek yedgm fatkli sey oda oyle obur gibi hergun degil yani onuda kesicem 14 hftlhm kiloalamadim daha