Asilinannesiezgi Kızlaaaaarrr merhaba 28.haftamıza girdik ogluşumla gece bi ıslaklık farkettim göğsümde ama önemsemedim sabah kalktım pijamamda kurumuş bi leke vardı muhtemelen sütüm dü gelen sizinde basınıza geldi mi böyle bi durum yani erken gibi geldi bana 🤔
benkosarim Asilinannesiezgi yok erken değil aslında vücut yavas yavaş doğuma hazırlanıyor benimde 28. Haftada gelmişti çok garip hissetmiştim sıkmayın oynamayın erken doğumu tetikliyormus beden doğdu zannedip rahmi kasılmaya itiyormuş ne güzel bebeğimizin rızkını veren Rabbime şükürler olsun vücudunuz bir mucizeye tanıklık ediyor
OzgeSrc Asilinannesiezgi benkosarim bende 28. Haftadayim. Ben bide sunu merak ediyorum kizlar yani süt geldi diyelim bu haftaalarda sonra kesiliyomu acaba yoksa doguma kdr varmi. Hani sezeryan olacagim icin dogumdan sonra sutun hemen gelmeme endisesi var. 🙂 erken gelmesi guzel bisey
Asilinannesiezgi benkosarim evet erken doğumu tetikliyormus okumuştum bununla alakalı yazılar bende hic oynamam gögüslerimle şaşırdım hakikaten gördüğümde Rabbimin mucizeleri Hamdolsun 💙🙏
benkosarim OzgeSrc yok şimdi geldiyse daha doğumdan sonra da kesilmez ama herkese söylemeyin nazar değdirirler
Celiktss Dediğin haftalarda başladı bende.. sutyen takmadığım zamanlarda geliyo, onun dışında gelmediğini fark ettim.. takmadığım gün kesin bikaç damla var.. sporcu sütyeni falan aldım daha rahat diye. Onu kullandığımdan beri tekrar gelmedi
OzgeSrc benkosarim yok canm benim gelmedi hani dedim olurda dogumdan once gelirse 🙂 bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsun