minikturtam1 hamileyimben doğum yapalı 10 gün oldu. 3250 doğdu bebeğim. Tm bir haftalikken 3435 gramdı. Kilo alısımız cok güzel ona ragmen yeni doganlarını en az 1 ay kullanırız biz.banada yeni dogan cok alma faln dedikleri icin cogunu buyuk almistim. Ama dogumdan sonra tekrar alisveris yaptik. Cunku herseyi cok buyuk geldi. Birde erkek bebek oldugu icin genelde her alt acmada ustune ciş yapiyordu. sık sık ustunu değiştiriyoruz. Bunlarıda göz önünde bulundurarak alisveris yapmanızı tavsiye ederim.
Bebekdelisi hamileyimben cok asırı alma canım 2600 dogdu sıslık attı sarılık derken ben baya giydirdim bide makıne pır dönüyor hergün yıka giydir hazır oluyor
Elisam22 Bence tamamen bebeğin kilosuna ve doğacağıı mevsime bagli çoğu kişi fazla alma küçülüyor diyor ama 3 kilo civarı doğan bebeklerde az alınca yetmiyor özellikle çok kusan bir bebekse.kisinda iki kat giydircegimizi düşünürsek.
aasenaktas Bi tane 10 lu yeterli 3 tane 5 Li 3 tane 3 lü alsanız yeter bende öyle yaptım. Kış annesi olucam 10 tane de zıbın aldım.
Elisam22 Ve hediye kısmı var sadece halası üç takim hastane cikisi aldi bize küçük bende aldım şu an diyorum elimde kalacaklar giydiremeden ama kilolu doğmassa bikac ay giyer gene diye dusunuyorum
zamaneannesi80 hamileyimben bebeğin kilosuna bağlı ama bence bol bol alınmalı 😂 15 günlük taze anne olarak söylüyorum 😂