Neslihanyagci Kızlar 9 haftalık hamileyim bugün doktorumu değiştirip yenisine gittim. Akıntım ve biraz ağrım olduğunu söyledim bana hemen donaxyl vajinal tablet yazdı. Kullanan var mı ya da yan etkisini bilen, yaşayan?
Beriiivan Neslihanyagci ben akıntım artınca yazdı doktor, bugün son tableti kullandım bi yan etkisi yok. İlacın fazlalığı çamaşırına geçiyor ama vajinal yerleştirirken tam bi tablet yapısında olunca canımı acıtmadı diyemem
Stoppedstar Neslihanyagci ben kullandım. Serklaj sonrası akıntımı kesti. Doktor dedi ki çok zararsız. Al evde dursun lekelenme olursa kullan o kadar sorunsuz fitil dedi. Sadece kullanımı ömür törpüsü çok kuru, zor oluyor ama ben 24. Haftada kullandım 38e geldim bir daha da olmadı
Neslihanyagci Beriiivan ben yapamadım zaten eşim yardımcı oldu ama o da tam içine sokamadı sanırım kendini geri itiyor ilaç :( olduğu kadar artık
Neslihanyagci Stoppedstar ben de yapamadım canımı acıttım bayağı :( eşim yardım etti o da tam yapamadı ya da ilaç kendi geri geldi öyle bacaklarımı sıkıştırıp yattım olduğu kadar :(
enesayazmoom Bende kullanmıştım acil de vermişlerdi.. Şuan akintilarim biraz arttı bir haftadır ve çok koyu sarı geliyor..evde bu ilaçtan vardı içinde 4 tane kalmış bende gece attım 5 aralıkta dogumum olabilir enfeksiyondan korkuyorum
Neslihanyagci enesayazmoom geçmiş olsun bi sakıncası olmaz inşallah ben de olduğu kadar yapmaya çalıştım
Stoppedstar Stoppedstar elimi de çok az ısladım ama çok çok az yoksa dağılıyor. Doktor girebildiği kadar ileriye git demişti serklaj dikişim de var ancak üçüncü dördüncü gün yapabildim düzgünce