Morebebek Bebeğim için alışveriş listesi yapacağım nereden başlayacağım bilmiyorum. Gereksiz abartı şeyler almak istemiyorum ilk bebeğim gereksiz şeyler alıp hem eşimi hen kendimi boşa strese sokmayalım bebeğimize verimli olalım istiyorum ama ne yapayım nasıl bir yol izleyim 5.ayımızın içindeyiz. Göğüs pompası vs alayım mı gerekli mi? Eğer bebeğim emmezse hastanede acil durumda bulundurulmalımı? ☺ Yorum yapacak tecrübeli anneler varmı.? Bu gerekli bu gereksiz vs gibi.
Nurellaa Morebebek göğüs pompasını almayı düşünüyordum, sütün gelip gelmeyeceği belli değil gelirse alırsın dediler bende almadım
sudamlasi Morebebek hastanede öyle acil durumlarda veriliyor göğüs pompası. Doğumdan sonra duruma göre alınsa daha iyi bence.
behrem hastanelerde pompa oluyor acil durumda oradakini alırsınız ama pompa büyük oranda hayat kurtarıyor, ileride almak isteyebilirsiniz yine de acelesi yok. baktınız ihtiyaç duyuyorsunuz alırsınız veya bir indirim yakalarsınız alırsınız.
Morebebek Nurellaa sudamlasi behrem Peki hastane çıkışı kaç adet aldınız zıbın alt üst parçalar kaçar tane alınmalı çok tecrübesizim. Varmı int öneri listesi bakabileceğim..
sudamlasi Morebebek 1 tane 10 lu ve 1 tane 5 li hastane çıkışı aldım 1-3 ay için 10 çıtçıtlı body aldım. Arama butonuna alışveriş listesi yazarsan detaylı listeler çıkacaktır🌼
denizefe canım gogus pompası mama bu tarz seyler ılk baslarda gereksız ıyı dusun ııyı olsn ben sezeryanle dgm yaptım hemen sarı su geldı zaten bebek ıcın en kıymetlı sey o ılk ıkı gun onu emdı oglum emdıkcede sutum geldı sarılık bıle olmadı oglm doktora sutum yok dedıgmde en kıymetlı sey bu gelen sarı sut kolostrom bebegı tum hastalıklardan korucak dedı rabbıme cok sukur oylede oldu kıyafet konusuna gelınce bır hastane cıkısı al 10u 5-6tane alt ust takım al 10tane eldıven 10tane agız mendılı yelek battanıye tek alt al 5-6tane tek ust al alt acma alablrsın fıyatuygun bulursan