Ozgeulnc Gebeliğimin 4 haftasındayım henüz yeni 🤗 fakat bel ve omuz tutulmlarım ağrılarım uyku düzeni mi bu kadarcık zamanda etkiledi bile sizde de aynısı olan varmıydı bayanlar 😞
pardontatlimm Ozgeulnc bu saatte burda olduğuna göre baya etkilemiş geçmiş olsun ☺ Ben 4 yastıkla yatıyordum sanırım biri bacak aramda 2 si başımda birisırtımda 😍
pardontatlimm drisFatmaDemirta belimden ameliyatlıyım ben valla 12-13 haftalardı sanırım fena belim tutuldu baya bi de sürdü 1-2 ay sonra geçti hiç bişeyim kalmadı 😊 ama ilerleyen zamanlarda başka sorunlarım oldu sadece doğuma kısa bi süre kala çok kilo aldığım için🙈 sağ bacağıma basamaz oldum nerdeyse şimdi hepsi geçti doğumdan sonra bişey kalmadı 28 gün oldu doğum yapalı da
pardontatlimm Ozgeulnc kimsenin hamileliği kimseninkine benzemiyor olumsuz yorumları duymamakta fayda var ve ben yapamadım sen keyfini çıkar boşver duyma (çok zor ama dene) 😊
pardontatlimm drisFatmaDemirta amiiin allahım her hamileye sağasalim doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah ❤