Zeyceysrc Dün akşam kahverengi lekem geldi bugnde ara ara gelmeye devam ediyo idrarım var gibi ama gidiyorum böyle az az açık kahve lekem geliyo sizce nişan mı yoksa persembe günü alttan muayne etti onunla alakalı mı 38+6
Busssssra Zeyceysrc muayeneden dolayı da olmuş olabilir nişanda olabilir doğum haftanızdasınız artık ben 38 de suni sancı ile doğum yaptım ayrıca suni sancıdan korkmanıza gerek yok suni sancıya bu kadar tepki göstermenize gerçekten gerek yok. Umarım sağlıkla bir avazda doğurursunuz :)
Zeyceysrc Yenibirii evet canım normal alıntı gibi ama rengi kahverengi sancım da yok çok korkuyorum suni sancı verirler diye
Cemre_nur Zeyceysrc dua et suni sancı versinler örn 6-7 saatte doğuracağına 3 saatte doguruyorum acilman daha hızlı oluyor suni sancı kendi sancindan fazla değil tıp da dahil ablamda tecrübe ederek bende söylüyorum
Zeyceysrc Mervecimm sordum muayeneden sonra olmus olabilir agrı gelir bebek hareketi azalırsa gelirsin dedi. Amniyon sıvısı nasıl oluyor canım leke seklnde mi
Mervecimm Zeyceysrc kahverengi sıvı şeklinde olabilir bi tanıdığımızın başına bu hafta öyle bisey geldi ondan dolayı dedim
aslibek45 Zeyceysrc hareketi azaldı mı? Bebişimin hareketi az sabahtan beri az önce de miniminicik bir parça nişan geldi. Hastaneye gitmeli miyim ?
Zeyceysrc Mervecimm şuan da öyle sert ki hareketleri bebegimin karnımı yırtacak gibi ay korktm smdi bi
Ay3827 Aynısı bende oldu 38.hafta kontrolden sonra üç gün sürdü nişan gelmiş dedi doktorum açılma ağrı olmadığı için bekle dedi 40.haftaya girdim suyun veya sancın olursa gel dedi hala bir belirti ağrı yok
MinnieMouse Doğum başlarken bebek hareketleri artabiliyor diye okumuştum. Her ihtimale karşı ben olsam doktora giderdim 🙃
Zeyceysrc MinnieMouse ya ben ilk bebegm de de öyle gitmedim 4 saat evde agrı cektim 8 buck santimle doguma girdim
Zeyceysrc Busssssra artk halk arasında korkulu sancı olarak adı cıkmıs vallahi bende öyle korkuyorum ki çok teşekkür ederim🥰
ednurr55 Ben 7+2 yim kahverengi kanamam oldu bi anda şuan lekelenme olarak devam ediyor sizce korkmalı mıyım
Hazalaskin ednurr55 korkulmalı ve doktora gidilmeli haftanız erken yerleşme kanaması da olabilir düşük tehlikesi de öğrenin içiniz rahat olsun
Busssssra Zeyceysrc suni sancı aldım ama abartılacak gibi değildi üstüne doğumda sancım gitti yani büyütmeyin bu suni sancıyı herkesin doğumu farklıdır :)