merve-a Esrats ishal de yaşadım 2 gün sürdü bel ağrısı devamlı var… İshalin uzun sürerse mutlaka doktora git
Umay255 Esrats kuzum yeni gördüm geçen hafta bnde ishal oldum bel ağrısıyla sonra kendiliğinden geçti çok şükür
Selmaeren27 Esrats cnm 26 haftaligim bende ayıptır söylemesi bir ishal ölüyorum öyle böyle değil belimi zaten hiç demiyim iki büklüm yürüyorum nefes alamıyorum yani anlican ölmüşüm aglayanim yok 😭😭😭😢
Esrats merve-a geceden 1 den akşam üzerine kadar 11 defa gittim. Erken doğum riski olur mu diyede korkuyorum
Esrats merve-a bugün yani dün başlamıştı. Karnımda kasılma falan oldu ishalle normalde gece sık idrara çıkarken ishale çıktım şaka gibiydi ya
Esrats merve-a doktorumdan randevu aldım zaten pazartesi tam 35 haftalık oluyorum gidicem. Arkadaşım. 36. Haftada erken doğum yaptı ve doğum yapmadan önce 3 gün boyunca ishal olunca korkmaya başladım
Umay255 Esrats evet vardı ben doğurcam sandım bu ara 🤣🤣 çok şükür birşey olmadı sanki bebek ucunda gelcek gibi hissediyordum
Esrats Uyku uyuyamıyorum karın sertleşmesi kasılmadan karnımda ağrıyor ya. Bir pazartesi olsaydı hayırlısıyla 🤲
Selmaeren27 Esrats ``kiz vallh bilmiyorum ki tabiri caizse hani derler ya tumana yapıyım valla 😂😂😂ama herkesçe var biliyomusunuz salgın var bide bulantım kusmam hiç geçmiyor