Demetelisa Kızlar 32. Haftadayım çalışır raporu alarak biraz daha öğretmenliğe devam etmek istiyorum benim durumumda olan var mı doğum parası baya iyimiş almak için nasıl bir yol izlemeliyim okuldan ne zaman ayrılmalıyım sizce
cansualisa Demetelisa prim ve gün sayısını doldurmanız yeterli hocam 16 17 gün ne yatıyor ki prim 32 de hafta dasınızzz iş görebilir rapor almanız gerekiyor
cansualisa Demetelisa sgkkk ya gidip o raporun fotokopisini verin müdür der gerek yok vs siz işinizi sağlama alın. Tabi 37 e kadar çalışmanız lazım ve 1 sene içerisinde 90 gün prim yeterli 170 arayın bir danışın isterseniz ya da sgk yaş gidip direk birebir konuşun
Demetelisa cansualisa hımm raporu SGK ya da götüreyim SGK bana dedi ki illa 37 şart değil ondan öncede çıkabilirsin raporunu alabilirsin
Demetelisa cansualisa evet ikinci part ne zamana kadar üç aylık bir süreç varmış sanırım öyleyse okuldan çıkışın yatana kadar verilmemesi lazım dimi
cansualisa Demetelisa 32 de ya iş görür rapor almanız gerekiyor ya da göremez. Aksi durum oldu mesela 35 te Allah korusun istifa edebiliyorsunuz idareyeee raporu veriyorsunuz tekrar iş göremez raporunu oda muhasebeciye gönderiyor ertesi gün çıkışınız yapılır idare de sgkyaa bildirir böyle süreç
cansualisa Demetelisa çalışamaz raporu aldıktan sonra çıkışınızı gösterse de bişi olmaz ki bildiriyor sgkyaaa sonuçta muhasebe de hesabınız kesiliyor
Belidegil-5 Demetelisa aynen bnde ucretli öğretmenim iki gebeliğimdede miliegtim çıkış verdi sgk dikiler biyere girip calsip girs yaptir demisti enstemin dukani var orda calisyor olarak gözüktüm iki gün faln sonra izne ayrıldım geriye dönük pirimim tamdı 4 ay izinli gozukmen lazım sigortadan çıkış verilirse ödenek almiyorsun
Demetelisa Belidegil-5 anlamadım milli eğitim çıkış verirse diyelim bi yere girip sigorta başlatmak için ne kadar sürem var
Demetelisa Belidegil-5 doğum olduktan sonra da mı çıkışımı vermemeleri gerekiyor üç ay içinde ücreti almam için
Demetelisa Belidegil-5 ya burdan ben demek istediğinizi çok anlamadım bana instadan yazamaz mısınız dc_yeniayterzi