iremmiiyy 34 haftalıgız bebegim 1700 gram. Şuan normalde 2200 gr gecmesi lazimdi. Ne yapalım, yaşayan var mı? Ne yiyelim ne içelim?
merve-a iremmiiyy bazı bebekler genetik faktörler gereği beslenmiyor ne kadar yesen de ama eğer besinden dolayı ise kaşar peynirin çok iyi geldiğini okumuştum. Kahvaltıda yumurta , öğlen yemeği, akşam meyve bunları atlama. Tavuk et sebze hepsinden tüket 🥰
777zarifanne iremmiiyy canım böyle durumlarda bazıları kordonunda düğümlenmeden de beslenemediğini duymuştum doktoruna sordun mu düğüm falan olmasın Allah korusun Eğer besinle alakalıysa süt yoğurt muz kaşar ceviz yemeni tavsiye ederim güzel kilo aldırıyor bebege
Ela344 iremmiiyy muz ceviz yumurta kaşar peyniri ye ☺️ ve her bebiş aynı olucak diye bir yok kuzum iyi düşün iyi olsun ama günde 2 tane muz yemeyi ihmal etme ☺️☺️
Muyesser23 iremmiiyy yulaf lapası donduk ezmesi muz bu üçünü karıştır her gün ye kahvaltıda kaşar ye kilo almaktan korkup aç yatma ben bunları yiyorum hep çok şükür gayet iyi kilomuz ben çok faydasını gördüm
Pijamaskeliler iremmiiyy plesanta ya baktılar mi kan akımı vs bunlar düzgün ise sorun etme kasar muz bunlara aban et tavuk bol.bol ye canım o zaman alır
Umay255 iremmiiyy 34 haftalık ti bebeğim kilosu düşük dedi 2200 bnde kefir muz yemeye kaşar tükettim özellikle kefir bugün gittim 36 haftalık 2900 olmuş bebem dene kuzum snde
Betul124 Umay255 merhaba canım kefir hamilelikte içelebiliyormu birde a 101 de falan satılan kefirlerden mi
OzgeSrc iremmiiyy muz kaşar peyniri ceviz yeşil mercimek corbasii kefir süt ilk bebegimin kilosunu bunlarla toparlamiştim. 2 hafta geriden geliyodu öne bile gecmişti🌸
Bortubocek iremmiiyy doktorumun tavsiyesiyle her gun sirayla et tavuk balik tükettim hamurişi cok yemedim..her turlu sebzeyi kati meyveden sikip sikip içtim..2 haftada 1 kg aldi
iremmiiyy Verdiğiniz cevaplar için tesekkur ederim. Eşimle.beraber okuduk Aslinda vakıfım konuya. Ama insanin basina gelince cahilleşiyor. Hepinize sevgiler. Bebislerinizi güzel.anneler adina mis gibi koklayin. Allah sağlık ve huzur versin
Bilgee_yel iremmiiyy bol bol yoğurt ye benim bebeğim şu an 2600 civarinda bende 34. Haftamdayım ceviz kuru yemiş tüketin yumurta da önemli