Kubramuallime Merhabalar sevgili annelerim sezeryan tarihim 30 kasım ve üç gündür boğazım ağrıyordu bugün de burun akıntısı hapşuruğa dönüştü bir zararı olmaz DEĞİL mi? Bilgisi olan var mı?
ikizlerin_annesii Kubramuallime şuan aynı durumdayım valla benim de 4 gün var 1 aralık doğumum hasta oldum iyice. Zencefil bal limon sıcak su karışımı demleyin için inşallah iyi gelir
Nurdanb Kubramuallime cok geçmiş olsun öksürük varsa dikisleriniz ağrır baya cok sık hapşırık varsa da
Kubramuallime ikizlerin_annesii yaa çok geçmiş olsun denerim sizde adaçayı ile gargara yapın çok şyi geliyor
enesayazmoom Benimde boğazım da afederdinz geçmeyen balgam var öksürük de cabası 🙄😒 bizim de ayın 5 i gibi doğum olucak sanrım salı günü tekrar netleşecek
Kubramuallime enesayazmoom yaa evet benimde öyle oldu pekmez tereyağı ve limon kaynatıp içtim çok iyi geldi tavsiye ederim
Bsr0506 Sakın adaçayı yapmayın hamilelikte yasak ben doğuma hasta girdim burnum tıkalı öksürüyordum bir sorun olmadı doğumdan sonra öksürürken dikişlerim acıdı sadece
Kubramuallime Bsr0506 adaçayını içmiyorum zaten boğazıma gargara yapıp geri döküyorum boğazdaki enfeksiyonu alıyor
Kubramuallime Eyluladam15 hamdolsun iyiyiz son iki günün vermiş olduğu bir heyecan var 💕 siz nasılsınız
Kubramuallime Nurdanb evet öyleymiş ama bir çay varmış doğumdan sonra onu içicem öksürüğü engelliyormuş
Eyluladam15 Kubramuallime canım aynı öksürük burun tıkanıklığı bende vardı ablam şunu yapmamı söyledi 1 yemek kaşığı pekmez limon ve ılık su cevzeye koy hafif kaynat şurup gibi oluyor dedi yaptım 2 saate öksürük falan kalmadı içtim onu yarım çay bardağında hemen anında kesti
Nurdanb Kubramuallime garantisi var mi kesin olarak kesiyor mu iyi araştırın ben boğazım hafif giciklansa bile oksuremuyordum cok zor olur 😐