DefCan01 33 haftalığım Perşembe günü kaşık agrilarim ve karnımda sertleşme olduğu için hastaneye gittim alttan muayene oldum acikligim yok ama nst de düzenli sancilarim çıktı. Yatış yapmadılar serum taktılar eve gönderdiler. Eve geldigimde kasiklarimdaki agri geçti. Bugün tekrardan gittim karnimdaki sertlesmelerden ötürü yine nst ye aldilar yine sancilarim düzenli çıktı açılmaya bakıldı açılma yoktu yine gönderdiler. Şimdide düzenli olarak sol kasigima sancı girip çıkıyor 23 42 den bu yana. Stres yapmamaya çalışıyorum biliyorum ki en azından acilmam yok kanamam yok, suyum gelmedi vs vs. Şimdi diyeceksiniz eeee bize ne soruyorsun? :) Beni rahatlatin biraz kafam dağılsın size odaklanayim sancıyı unutayım dua edelim. Çünkü teyzeleri kızım daha 33 haftalik He bu arada o iyi amniyon sıvısı güzel kilosu 2100 gr gelişimi güzel MAŞALLAH.. ama derdi tam olarak nedir de gelmek istiyor anlamadı..
Taricat DefCan01 kız Defne dur bakem durduğun yerde 🤨 ne bu acele ayol kız dediğin azıcık nazlı olur nazlan azıcık anana babana biraz süründür hemen gelmek olmaz öyle 🙄 Canım stres yapma hiç bizim hergele de 30.haftadan beri gelmeye çalışıyor progestan fitil ile durdurmaya çalışıyoruz bugün 35 olabildik fitil ile … abisi de 34′de gelmişti 😬 bu yeni nesil bebeler çok sabırsız 🤦🏻♀️ ilaç falan yazmadilar mi ? Sen yine şikayetin olursa git hemen acile kuzum . Küçük hanimefendinin kilosu masaAllah çok iyi haftasına göre erken bir durum olsa bile ki insaAllah olmaz ki olmayacak da , rahat bir şekilde bundan sonra devam edebilir yani Allah’ın izniyle 😌 sen bol booool dinlen kalkma yerinden iş güç no ❌ yat aşşaaaaa 😂 böyle böyle dinlenerek 36′yi gör en azından ondan sonra istersen takla at 😂 Rabbim evladını vaktiyle sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin 🤲🏻♥️
Tugba4268 DefCan01 bende 33 haftada hastanede yattım çocuk 2.200 grm di doktorlar 2 hafta geri dediler.
cansualisa DefCan01 ne kadar takarsan kuzum o gelir başına lütfen güzel düşün bak ne güzel kanama vs hiçbişi yok doktoruna güven ❤️🌺
DefCan01 1Gunes Keşke öyle olsa bi özele gittim nst çekildim düzenli doğum sancilarin başlamış dedi alttan muayene etti açılma yok dedi. Ordan çıktım araştırma hastanesinin acil kadın doğumuna gittim ordada aynı işlemleri yapıp hemen ilaçlı serum taktılar onlarda düzenli doğum sancıları dedi. Ama acilmam kanamam suyum vs olmadığı için gönderdiler. Bide ishal başladı afedersiniz burada da herkes ishal bilmem ne doğum belirtisi diyince dedim eyvah yandık :) kendimi rahat tutmaya çalışıyorum yapabiliyormuyum bilmiyorum ama biraz gezindim daha iyiyim gibi insAllah geri gelmez
Heyecanli_gebe1 Ayy benim de defnem vurup duruyo . Hiç durmuyo . Uyumuyo mu anlamıyorum.şimdi sankı ayagi dişarı çıkacak oyle tekmeler . 36+3olduk biz de ama ne sancı ne açılma hiçbişi yok . Ama ben bu gece sinirimden doğurmk istiyorum çünkü kocam arkadaşlarıyla ırak a gitti , tlf almaya 🙄 abisinin kızını yanıma getırdı o da ergen akşamdan beri tlf dan kafasını kaldırmadı çatladım resmen
DefCan01 Heyecanli_gebe1 :) benimkide kuzeninin düğününe gitmişti yarım saat oluyor geleli ama onu ben gönderdim. Çünkü gondermeseydim Bilerek yaptığımı dusunebilirlerdi.. :) Ergene de takılma en azından sessiz sakin takılıyordur. 😀
gizemgencc Aynı durumu bende yaşıyorum 33+3 teyiz geçen haftayı hastanede geçirdim sancılarım azalınca eve gönderdiler ama halaa sancılanıyorum bazen düzenli bazen düzensiz, gelip geçici bir şey bence, vücudumuz ve bebek kendini Gerçek doğuma hazırlıyor
DefCan01 gizemgencc Ayy Gizem bende 33+2yim içimi rahatlattın. İyi ki post açmışım.. Tek temennim sağlıkları iyi olsun bir de 36 37 ye kadar sabretsinler..🙏
DefCan01 Heyecanli_gebe1 Hiç sinir olup kendine stres yapma hele başımda öyle boklar dönüyor ki afedersin umrumda bile değil. Kızım ve sağlığımızı düşünüyorum. Çünküü…… önemli olan BİZİZ 😂 Birde ben bu halimle bu kadar rahat olunca insanlar kuduruyor o yüzden salla gitsin
gizemgencc DefCan01 kesinlikle, bu arada benimde açıklığım yok ve ishalle beraber bu sancılarım başladı, doktorum dedi ki ishal sancıları tetiklemiş olabilir , evde sancım artınca sol tarafıma yatıp dinleniyorum tavsiye ederim ✨
DefCan01 Taricat kahkaha attım çok iyiyim suan çok şükür biraz yürüdüm evin içinde yarım saat kadar çok iyi geldi. Defne nin hareketleri dışında birsey hissetmiyorum.
DefCan01 Tugba4268 İnanma onlara gayet iyi kilosu geriden gelmesi için üzülürdüm belki ama ileri olması ki değil gayet iyi
DefCan01 cansualisa seninle konuştuğumuzdan bu yana iyiyim. İnan sen de çok iyi geldin.. stres yapmıyorum çünkü ikimizin sağlığının daha önemli olduğunun farkındayım. Birazcık üzülüyor olabilirim ama Ailem adana da ablamlar Trabzon ve Şırnak’ta gelemiyorlar. Ona da çok takılmıyorum da ne bileyim cansuuuuu
cansualisa DefCan01 yapma kuzum yapma çok şükür bak hiçbirşeyin yok defne biraz seni fazla heyecanlandırıyor zikrini çek duanı et güzel güzel konuş kızcenleeee bak ne durumda olan hamiş annelerimiz var lütfen güzel düşün herşey güzel olacak ❤️💕
DefCan01 cansualisa Hiç sorma perşembeden bu yana konuştuğumu 32 hafta boyunca konuşmamışımdır Defne ile 😂😂 Bir de mesaj atmış o gün “ Heykes benimle ilginebilirmi yüttenn” diye 😂 dedim tamam sen 37 38 haftaya kadar dayan yüttennn