Ozgee123 Bebekler 0-3 aylık kıyafeti ne kadar süre giyebiliyor 3 ay giyebiliyorlarmı yoksa 3 ay olmadan küçükmü geliyor
1Gunes Ozgee123 kuzum o bebeğin kilosuna göre değişiyormuş ya bazıları 1 ay diyor bazıları 3 ay diyor aldığımız onca güzel sehi 1 ay giydirirsek açıkçası ben çok üzülürüm 🙈😁
hunilimom Ozgee123 canım bebeğin kilo ve boyuna göre değişiyor büyük kızım 4 kilo doğdu 0-3 veya 1-3 çok uzun giyemedi ama küçük 3 kilo doğdu 0-1 çok iyi oldu 1-3 ama 3-6 ay aşırı buyuj geliyordu şuan 3 aylik 6 kilo daha yeni tam üzerine oturuyor
motherofcats Ozgee123 doğduğunda içinde kayboluyorlar zaten her şey büyük geliyor şuan 2 aylık oldu kızım tam oluyor tabi küçülenler de oldu
Aaaysee Ozgee123 bebekten bebeğe değişiyor ama gelisimi iyi olursa 2 aydan fazla giyemiyorlar hele bazı 0-3 aylar baya küçük oluyor hele ki erkek bebekse genelde daha hızlı büyüyor burada bi arkadaşım 1 ay anca giydirdi resmen masaAllah hemen büyüdü
BBuseY 1Gunes kaç ay giyerse giysin ben bir sürü aldım valla . Zaten kış bebeği olcak kurutma derdi falan bol bol aldım 😍
birprensbirprensesannesi- Ozgee123 oğlum 0-3 ay kıyafeti sadece bir ay giyebildi. Sonra biz direk 9 aya geçtik gelişimiyle ve kilosuyla alakalı bir durum hala yaşından 1-2 yaş büyük giyinir
Tuntun Ozgee123 valla canım en fazla bir ay giydirirsin . Büyük al kesinlikle çocuğun altında bezi flnda oluyor hepsini hesaba kat
Bsr0506 Oğlum 3790 doğdu sütümde yaradığı için 15-20 gün anca giyebildi sonra 3-6 aya geçmek zorunda kaldım kış bebeği bile olsa çok hızlı büyüyorlar hediyede çok geliyor kıyafeti kesinlikle abartmamalısın
Vera09 2ayı bitecek bebeğimin 5.5kilo. 0-3aylıkları geç 3-6lar tam oluyor hatta bugun 6aylık giydirdim.