Sibelemreemre Kızlar eşim kendi ismini koymak istiyo bende karşı çıkmıyorum ismi Emre sizce emrenin yanına başka ne isimler ola bilir kızlarımın adı da hiranur Ayşenur
Mavikalem Sibelemreemre eşin neden kendi ismini koymak istiyor? Başka isim mi kalmadı? Bir insan neden çocuğuna kendi ismini koymak istesin çok saçma
Edafmo Sibelemreemre bence kendi ismini koymasında problem yok, oğlum olsaydı bende eşimin adını koymayı çok istiyordum.. ama emre isminin yanına ne gelir uyumlu onu bilemedim😂
Sibelemreemre Mavikalem oğluyla aynı isim olsun istiyo ne var bunda saçma olan ne ismi gayet güzel kalkıp onu kıramam çünkü hep derdi oğlum olursa kendi ismimi koymak isterim benim için Bi sakıncası yok bende koymak istiyorum yanına Bi işim daha olsun dedim 2 ismi seviyorum
Sibelemreemre Edafmo yani ya bende çok düşündüm bir türlü yakışır Bi işim bulamadım bulduğumu da eşim begrnmedi daha düşünelim dedi bakalim artık hayırlısı bu arada Rabbım kalbinizi göre versin 🤲🤲🤲
Sibelemreemre Siyahdnz evet yunus Emre çok güzel çokta yakisikmis ama eşimin adı yunus emreymis kiikte tek Emre yazdirmislar o yüzden farklı Bi işim daha istedik bu arada oğlunuzun ömrü uzun olsun 🤲🤲🤲
Siyahdnz Sibelemreemre hepinizin evladının ınsallah canım o zaman yiğit emre cok güzel bence bende hamıel yım oglum olursa yiğit ege düşünüyorum yunus Emre ye de uyar kızım olursa da doğa istiyorum saglıkla gelsinler
Sibelemreemre Siyahdnz Rabbım Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ömürleri uzun olsun canım aynen yiğit Emre güzel bende sevdim