Gkcngkc Etsiz çiğ köfte yiyen var mı , acayip canım istedi ama emin de olamıyorum ? Etli yemem zaten de etsizin de zararı var mıdır bilemedim . Hamilelikte yiyen var mı ?
Anneadaylari34 Gkcngkc çok sık tüketmemek şartiyla arada bir yedim ben, sonuçta hergün hergün yemiyoruz
egeninincisii Gkcngkc İki hamileliğimde de çok yedim. Dışardan yiyecekseniz porsiyon söyleyin, dürümün içindeki yeşillik iyi yıkanmamış olabilir. Onun dışında sorun yok. Porsiyondaki yeşilliği tekrar yıkarsınız. Ben komageneden söylüyorum genelde.
Alev2010 Gkcngkc 21 haftam ebem çok canın istiyorsa yememezlik yapma ama ölçülü dedi akşam dayanamayip aldım
Gkcngkc Armess_loya bana da zararlı gelmiyor aslında ama çigköfte daha baharatlı ve acı kısıra göre .. normalde ben de yerdim de bana doktorum yenmeyecekler listesi içinde yazdıgı için bagırsak ve mide sorunu olabilir dediği için yasayan var mı öğrenmek için sordum aslında .
gunes5 Gkcngkc çiğköfte dükkanımız var hemen hemen hergün yiyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım . Yeşilliklerin iyi yıkanmış olmasına dikkat et güvendiğin tazeliği iyi olan yerden al çok bilindik marka da olsa fabrikadan yapılıp dağıtılıyor işlek bir yerden alırsan bayat alma ihtimalin düşük olur .
Annecim58 Gkcngkc valla benim bağışıklığım yokmus çiğ köfte yasak dediciv ete çıplak elle dokunmayacak misim 🤔🤔🙄
Tuntun Gkcngkc ne olacak canım ince bulgur salça bulyom falan var içinde yiyebilirsin tabii ki snindirim sisteminde bir rahatsızlığın yoksa