Kızlar kaynanam yeni ev aldı. Geçen hafta da taşındılar, eşim nöbetçi diye dün akşam yemeğine de beni çağırdı kaynanam neyse gittim orda kaldım. Gece bi inleme sesi geldi Allah var aklıma ilk önce başka şeyler geldi. Sonra bağırma sesi geldi aha kadin dayak yiyor dedim ama garip olan eşinin sesi hiç bir şekilde yoktu. Kaynanamlari uyandırdım bu böyle olmaz bise yapalım dedm ama hani erkek sesi falan da yok şimdi kaynanam da dedi ki ya (ilişkiye de girebilirler falan sonuçta kadin yeni taşınmış gece 3 de kimseye de bise soramadık) derken ben kapıyı açtım artık ohaaa demeye gidiyordum baktım bi adam telaşla kadinin kapısını açıyor heee dedm esi şimdi geliyor. Tabi gene bise soramadım ama catliyorm artık. O arada ambulans ışığı gördüm derken adam kapıyı açtı bize yöneldi (karşı dairemiz) abla doğdu !!! Doğdu bebek doğdu!!!! Falan dedi kaynanama ❤️😊 ben başladım ağlamaya. Esi meğerse gece vardiyasindaymis kadin evde doğurmuş ve apartmandan 1 Allah’ın kulu dışarı çıkmadı bizden başka. Kaynanam işte hemen gitti (beni gönderemedi kadinin yanına etkilenirim diye) üzerini başını hazırladı kadinin. O arada sağlıkçılar geldi bebek ağlıyor bi taraftan Allahım o nasıl bir ses nasıl bir huzur ❤️😊 babası ağlıyor ben ağlıyorum. Arkadaşlar biraz önce kıvranan o kadin yürüyerek hastaneye gitti prenses gibiydi 🧿(masallah) …. Sabaha kadar uyuyamadım. Hem üzgündüm insanlığımız nereye gitmiş , hem şaşkındım resmen evde kendi kendine bir minik dünyaya geldi biz ne plan yaparsak yapalım Allah’ın dediği oluyor, bir taraftan da ekmek parasıyla hamile karisinin yanında olmak arasına sıkışan geçim derdine düşen kan ter içinde kalmış o adama acıdım….
Bu benim hikayem değildi. Ama bana göre Allah’ın varlığına ve biz ne yaparsak yapalım Allah’ın bize yazdığını yaşadığımıza bir ispattı🧿❤️🤲