Eluf Kızlar bi sey sorcsm doğrumu yadsınamaz bilen varmi .bıçak ve makas ustune bi bezle kapatiyolar sen görmeycen sonra sana otur diyorlar seni haberin yok sen oturyon birini üstüne bicaksa erkek makassa kiz altında hangisi cikarsa
meliha_ozen55 Eluf canım bu bir batıl inanççç :))) ben makasa oturdum iki kere yaptılar yüzük çeviriyolar hatta yüzüğün hareketine göre de tahmin ediyolar bana hep kız dediler en başından beri erkek dedim 🤭 sağlıklı olsunda böyle şeylere çok inanma yani
Meltemtml Eluf bende yapmıştım yastığın altına makas koydum diğerine bıçak başka odadan geldim eşim koymuştu bıçaklı olan yastığın üstüne oturmuştum oğlum oluyor 💙
Bebekliannee Eluf eşimle yaptık bıçağa oturdum. İnanmıyorum macerasına yaptım bakalım doğru çıkaracak mı
Maysaamoms5 Eluf kaynanam bana yapmıştı ve bende makasa oturmuştum hatta bakalım doğru çıkacak mı demişti 😬 eşimde yapmıştı yine makasa oturmuştum ve doğru çıktı kızım oluyor ♥️
Dilenkk Eluf çok saçma geliyordu bana da hatta hala saçma geliyor ama doğru çıktı 😂 kardeşlerim yaptı benden gizli. Bıçağa oturdum
Eluf pnremr22 sağlıkla gelsin aynen eskiden nenrlerm8z hep böyle test yapmışlar hemde doğru cikmislar