GulUmut 26-ci haftada olupta yuzu, gozu, ayaklari şişmeyen var mı? Ödem kaçıncı haftalarda olmaya başladı sizde?
Fatmasnny GulUmut neredeyse hiç olmadı bende 37+3 üm. Bol su az tuz ve beslenme çok önemli. Uzun süre ayakta kalmak. Sabit oturmakta ödem yapıyor bildiğim kadarıyla
Tugbakalenci GulUmut 26. Haftadayım hiç yok şuan da tuzlu yemiyorum günde 3 lt su içiyorum . Otururken ayaklarımı uzatıyorum yere sallamak ödem ve şişlik yapıyor . Hamur işi tüketmemeye çalışıyorum . Sebze ve kırmızı et ağırlıklı besleniyorum . Birde meyve .
rileyss GulUmut ben hic tuzlu yemedim, her gün en az 2 litre su ictim, yürüyüs yaptım ve bunları yaptıkca el ve ayaklarım daha cok şişti. yüzüm hiç şişmedi ama el ve ayaklarım çok şiş yaz aylarından beri. şu an 38 haftalık hamileyim
Bsrerkk GulUmut ben 27 haftadayım hiç ödemim olmadı az tuz ve bol su çok önemli ben zaten tuzu sevmem yemeklere çok az tuz atarım suyu da bol içtiniz mi ödem oluşmaz 😊
Nrgll 22.haftamdayim iki gundur fark diyorum ayakalarimda ve yüzümde şişlik var bugunden tibaren sıfır tuz bol su tuketmeye calisacagim insallh basarili olurum
Neroizm GulUmut benim 30. Haftamda basladi bir daha da gecmedi. Simdi ayaklarimin uzerine bastikca canim yaniyor.
ozgeya GulUmut mümkün olduğunca az tuz tüketerek ve bol su içerek tüm hamileliğimi sıfır ödemle atlattım.tuz bir numaralı ödem sebebi.
YagizAsyaMom GulUmut henüz erken gibi ödem ol ak için ama uygulamaya göre hep ödem için uyarı veriyor boş su içip yürüyüş yaparak bu durum atlatılır korkmayın. Ayaklarınızı sallandırmayın bide