Snurbasar Istanbul Avrupa Yakası’nda bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Özel veya Devlet fark etmez. Devlet Hastanesi’nde doğum yapıp memnun olan var mı acaba? İlk gebeliğim pek bilgim yok💞☺️
Beyza44 Snurbasar bahçeşehir gölette lotus kliniğe gidiyorum Muzaffer ucarer çok memnunum kendisinden çok ilgili alakalı güler yüzlü bı doktor ilk doğumum çok zor olunca eşiyle beraber girmişlerdi resmen çocuğumun hayatını kurtardı ❣️💐
Prenses34_annesi Snurbasar Sultangazi medigold özel Sultan hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum gül yaman 🥰
Hilalprlk Avrupa yakasında nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben Sultangazi Bahat hastanesinde Aysen hanıma gidiyorum. Benimde ilk gebeliğim ve memnunum kendisinden.
Snurbasar Hilalprlk Sultangazi de oturuyorum ama daha önce büyük bir operasyon geçirdim.Dogumum da zor bir doğum olursa diye daha iyi bir hastaneye gitmek istiyorum. Bu arada fiyatlar nasıl ☺️
tunasmom Küçükçekmece Halkalı da Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi Dr. Serkan Özkul ya da Neslihan Bahat’a gidebilirsin . Kesinlikle öneririm ikiside çok iyi çok memnun kalırsın
Prenses34_annesi Snurbasar bilmiyorum ben o hastaneye gitmiyorum ilerisindeki Sultangazi medigold hastanesi gidiyorum muayne 240₺