meliha_ozen55 Kızlar Merhaba 26 Haftalık hamileyim idrar testi verdim kurtulmuştum tekrar idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde bunu yaşadınız mı çok dikkat ediyorum çok su içiyorum ama yine oluyor nasıl oluyorsa öneriniz var mı 🙅♀️🫣
Leylaelif meliha_ozen55 bağırsaklarla alakalıymış diye okumuştum. Bol su, korunarak cinsel ilişki ve probiyotik yoğurtlar. Aklımda kalanlar bunlardı. İyi pişmiş et ve pastörize süt peynir vs beslenmeli gibi uyarılar vardı.
Prensesmelek meliha_ozen55 butun hamılelıgm boyunca yasadm mlsf gecmedi alısmıstm artk doğum yaptm bı sorun olmadı cok sukur ama yınede doktrnza danısın
Fatmaldogan meliha_ozen55 ay bilen varsa cevaplasın bidaha yasamaktan çok korkuyorum ped tarzı şeyler çok etkiliyormuş birde bende tam 5 haftalıkken çektim baya ağır geçti en ufak kasık ağrımda korkuyorum 🥴
Aselsmoms meliha_ozen55 bol bol sıvı tuket canım tuvaletten sonra iyi temizlen bide cinsel ilişkiden sonra iyice temizlen
meliha_ozen55 Fatmaldogan çok dikkat ediyorum yine oluyor ya 😵 çevreme soruyorum hepsi yaşamış bu durumu ama bilemiyorum bi ara gitmişti yine çıktı 🙅♀️
Akan Hamilelikte sıklıkla yaşanan bi durum maalesef. Mesaneyi tam olarak boşaltmadığımıx için oluyor diye biliyorum idrarınızı yaparken tam boşaltım için biraz oturum öne doğru eğin üst kısmınızı