Nesli8181 09Rabiaa35 sol tarafına yat bende sırt üstü yatıyorum yan yatıyorum yüz üstü yatamıyorum 24 haftalık hamileyim
SeymaYasar 09Rabiaa35 bebek oksijensiz kalırmış o yüzden önermiyor doktorlar bebikim doğsun ilk işim önce sırt sonra yüz üstü yatmak olacak heryerlerim tutuldu
fdm12 09Rabiaa35 gece donedebilirsin uyku hali YouTube kağan Kocatepe var onu aç dinle devamlı da soluna yatamazsin zaten ben sağ sol yatırıyorum
Alev2010 Sağlıklı değil sol tarafa yatmak daha iyi.ben sağ tarafa da yatamıyorum böbrek agrimdan dolayı sırt üstü de yatamıyorum sol tarafa da nereye kadar gerçekten uykular haram oldu
09Rabiaa35 Alev2010 ben sağ sol yatamıyorum nefes alamiyorum sirt üstü de duydum bebek kan gotmiyormus olcem 22 haftalık hamileyim uyku nedir bilmiyorum
bus_ra Kan dolaşımı için iyi değil sol tarafa yatın diyorlar kaç haftalıksın bilmiyorum ama mesela ben 33 haftalığım istesemde ne sağ tarafıma nede sırt üstü yatabiliyorm imkansız öyle bişey bnde hep uykusuz kalıyorım sürekli uykumdan uyanıyorum 😔
Melkee bus_ra Valla ben 35 haftalığım sağlıklı olduğunu bilsem sürekli sırt üstü yatarım bı o kadar da rahat ediyorum
09Rabiaa35 Mrv135 Tam dalıyorum sirt üstü Bi anda kalkıyorum derin uyuyamıyorum bisi olcak da sirt üstü yatcam diye
MevAren Benimde doktorum 25. Haftadan sonra bebeğe kan akışı az gider mumkun olduğunca yatmayalim dedi canım bende uyanınca kendimi bazen sırt üstü buluyorum sonra hemen düzeltiyorum
09Rabiaa35 MevAren tetikte yatoyorum dalamiyorum uykuya karında buyudu sağ yatsam devriliyor gibek 😅😃😅
sliya30 09Rabiaa35 ben hiç yatamıyırum sırt üstü hamile olmuş olalı 🙈 belim çekiliyor resmen zaten doktorlar yatmayın diyor sola yatmak uygun hamilelikte ama ben geneldexsapa yatıyorum ara sıra sol yatıyorum
09Rabiaa35 sliya30 o yasak bu yasak biz ayakta uyuyalım sola sağa yatamam normaldede simdi bel ağrım var hiç yataniyorum
Alev2010 09Rabiaa35 ozaman tavsiy ben gibi yarı oturur pozisyon ben çareyi öyle buldum 4 yastıkla uyuyorum
Mrv135 09Rabiaa35 Uyuduktan sonra sırt üstü donmenizi engelleyemezsiniz ona yapıcak bir şey yok stres yapmayın. Uyumadan önce, gün içinde uzanirken yan dönün yeter.
Dark 09Rabiaa35 korkmayın dediğim gibi belli yerden sonra yatilmiyor zaten, arada da insan yatıyor yani uykuda yapacak bir şey yok