Sdervisoglu Merhaba kızlar bebeğim sanki emerken zorlanıyor burnu sürekli hırıltılı gibi geliyor. Ne yapmam lazım? Yeni doğan burun temizliği nasıl oluyor) bebek. Daha 15 günlük
Mavisperi Sdervisoglu şırınga ile serum fizyolojik sıkın ters cevirip hafifçe sırtına pit pit vurun tertemiz oluyo aspiratör kullanımı zararlı demisti bize doktorumuz bebisi benim için koklayın ❤️
Mavisperi Sdervisoglu şırınga ile serum fizyolojik sıkın ters cevirip hafifçe sırtına pit pit vurun tertemiz oluyo aspiratör kullanımı zararlı demisti bize doktorumuz bebisi benim için koklayın ❤️
Yagmur_277 Sdervisoglu Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi 50 ml https://www.hepsiburada.com/sterimar-baby-deniz-suyu-burun-spreyi-50-ml-p-HBV00000J6K0M?magaza=Vitaminsan&url_src=ios-product-detail aspirasyon ve serum fizyoloji ile yıkama yöntemlerindense bunu öneririm içeri temizdir gönül rahatlıyla alabilirsiniz
Mavisperi Sdervisoglu doğduğu andan itibaren hep yapıyorum doktora sordum isterseniz sizde danışın hem etmesi daha aktif olur sütun çoğalır