Damla_dua1 Vajinada kasların kemiklerin sızlaması agırması yürürken çok fazla zorlanıyorum 35haftalık gebeyim sizde de varmı bu agrı kızlar 🥺 3gebeliğim ve serzyan olacam
Cananne234 Damla_dua1 33 haftalığız ve aynı durum bende de var malesef 🙄 bazen yerimden doğrulamıyorum öyle acıyor ki
Eceninanne Damla_dua1 siz yine iyisiniz ben 25. Haftadaym kalkarken dönerken vajina kemiklerim ağrıyor. Bu durum beni kokutuyr herkeste varmış ama sanki bende erken olmuş gibi
Eceninanne ikibaloglanannesi bende kwc kez böyle bir şikayet le gittim sag tarafimda bıçak sağlanması gibi bir ağrı giriyor böbreklerim baktı dr bisey yok dedi . Devam ediyor ağrım en son gittigimde gaz sancısı dedi ilac yazdı gerçekten oyleymis
Melikesare 28 haftalığım 20. Haftamdan beri çekiyorum o ağrıyı 😢 yürümek sağa sola dönmek işkence gibi 😢
Nazli18 Ben sol taraftaki kemiğimde neredeyse 9. Haftadan beri aynı ağrı var. Haftam arttıkça ağrım da artıyor. O yüzden çok zorlu bir hamilelik geçirdim. Şuan 36+4 ve yürümekte bile zorlanıyorum kemik ağrısından