Sarebaby Kızlar hep hayal ediyordum buraya doğum hikayemi yazmaya şükürler olsun 🤲🏻😍 40+5 teydim ve ne açılmam ne ağrım vardı doktorum gün verdi 24 Eylüle suni sancıyla doğumu başlatalım dedi ve ben suni sancıdan korkuyordum ki suni sancı çekip açılması olmayan insanlar gördüm doktoruma ısrarla hayır sezeryan istiyorum diyordum doktorumda olmaz normal doğuma çok uygunsun yapacaksın diyordu ve sabah 6 da gel sancı verilsin 8 de ben gelip muayene edicem dedi ben korkuyordum ne kadar geç gidersem o kadar doktorum çabuk gelirdi 😂 neyse sabah namazımı kıldım giyindim yola çıktık ebe karşıladı beni sancımı verdi benim aklım hala sezeryande tabi odaya geçtim benim sancı tavan ama ilk yarım saat hissetmedim yarım saat sonra o muhteşem ağrı sanki vücudum ikiye bölünüyor 5 dk da bi giriyor ağrılarım yere attım kendimi bağırmamak içinde elim ısırdım şişmiş bu arada doktorum geldi baktı açılmama 3 cm olmuş bile epidural takaşım dedi ben hala sezeryana al beni iyi değilim diyorum doktor iyisin iyisin çok güçlüsün diyor sinirlerim hopluyor tabi benim neyse epidural verildi doktorum şimdi rahatlarsın ağrı hissetmezsin dedi odaya alındım ağrı hissetmiyordum ama baskı vardı tuvalete gidicem dedim ebe baktı bayır tuvaletin değil o doğum başlıyor açılman 8 cm 1 saate kalmaz doğurursun dedi ve çıktı daha 10 dk geçmeden ıkınma hissi geldi bana durduramıyorum anneme anne çabuk rbe gelsin ıkınıcam dedim ebe baktı açılmam 10 cmdi doğum başlamış sakın ıkınma yırtılman olur dedi ve hemen beni doğumhaneye aldılar doktorum geldi ve sadece beni dinle ıkın dediğimde ıkın dur dediğimde dur dedi öyle yaptım doktorumu dinledim ve 3. Ikınmamda meleğimin sesini duydum sanki her şey orda son bulmuştu benim için miniğim kollarımdaydı artık şükürler olsun ❤️ Ve normal doğum muhteşem bir şeymiş en büyük şansım da iyi bir doktora denk gelmem ve beni cesaretlendirmesi sabah 7 de başlayan doğum hikayem 10.51 de evlilik yıldönümümüzde bize en büyük hediye oldu 😍❤️ doğumdan korkmayın kızlar o kadar da zor değilmiş 😀 ❣️ Biraz uzun oldu kusura bakmayın kısaltabildiğim kadar kısalttım ama erkeklerin askerlik anısı gibi benim için bütün hayatım boyunca aynı heyecanla anlatabilitirim 🙈😂😂
Hatunnn Sarebaby ya masallah gozunuz aydin🙏🏻😌😌😌 seyi merak ediyorum su ikinma hissi geldiginde nasil ikinmadan durabiliyorsunuz🙈
umranozby Sarebaby 'ya çok güzel maşallah çatır çatır doğurmak diye ben buna derim 🤣🤣 darısı bize inşallah böyle kolay doğumların
Cansugunel0619 Nerde yaşıyorsunuz özel de mi doğum yaptınız devlette mi bebeğinizide Rabbim sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin
Sarebaby Cansugunel0619 Manisa da yaşıyorum canım özelde doğum yaptım devlette insanın yüzüne bakmıyorlar amin canım inşallah ❤️
Sarebaby Hatunnn teşekkür ederim darısı size inşallah 😍 valla tutmaya çalışıyosun kendini arada ıh diye gidiyor ama zaten sürekli gelmiyor ağrın geldikçe benek baskı yaptıkça ıkınma ihtiyacı hissediyorsun 😅
Sarebaby umranozby Gönül rahatlığıyla herkese ben gibi doğum nasip etsin Rabbim diyebilirim doğum sonrasında da zorlanmadım şükürler olsun Allah daha kolaylarını nasip etsin size sağlıkla alın inşallah kucağınıza ❤️
Cansugunel0619 Sarebaby aynen devletten bende pek memnun değilim özelde doğum yapmak istiyorum ama araştırmalarıma göre 2500 tl den başlıyormuş fiyat
umranozby Sarebaby amin ınşallah canım 💃dua ediyorum dr gittiğimde 5 cm açıklığın var doğum başlamış desin istiyorum daha 37 haftadayız ama insan umut etmiyor değil 🤣🤣
Sarebaby umranozby olur Allah ın izniyle ben normal doğum yaptıysam herkes yapar canım çok tatlıdır hiç dayanamam acıya normalde ama annelik güç veriyor insana o an sadece bebeğini düşünüyorsun acı her şey bi kenarda kalıyor 🤗🌸