Elifimhbvf İkinci kez sezeryan olacaklar kaç haftalıkken dogum icin doktorunun gün verdi ve kaçıncı haftaya gün aldınız.
baby3_ Elifimhbvf 38 doluyo gün veriyor benim doktorum da. Bende ikinci sezeryan olacağım nasipse şubatta
Biranne- Elifimhbvf Benimde 2. Sezeryanım önümüz perşembe 38+2 de olacak insallah 36. Haftada aldık günü.
Biranne- Prensesmelek Nasıl geçti sizin bende 38+2 de olucam acaba erkenmi sütüm gelirmi diye düşünüyorum insallah sorunsuz geçer
Prensesmelek Biranne- doğumum cookkk kolay gectı doğum hıkayemı yazdm okuyabılırsnz 😊 sütüm ilk 2 gun gelmedi 3.gun sağım yaptık o sekılde acıldı 🙏
Elifimhbvf Kızlar ilk sezeryan mi yoksa ikincisi mi daha iyi geçti ikincisi daha zormuş toparlanmak iglesme süreci faln.
Biranne- Prensesmelek mamamı verdiniz iki gün. Öncesinde yapılacak birşey varmı acaba hemen gelmesi için
Elifimhbvf Prensesmelek maşallah Rabbım sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin bebisine. İlk kızımda benimde süt sıkıntı olmuştu sezeryanin böyle Bi sıkıntısı da oluyo inşallah ikincisi olmaz hemen gelir sütümüz:)
Biranne- Prensesmelek okudum çok güzel gerçekten 😊 Rabbim sağlıklı uzun ömür versin. insallah hepimizin böyle kolay ve güzel geçer
Ahsenimveben Prensesmelek aynn böyle yapmak lazım ilk doğumda bilgisiz idim 2 gün nerdeyse su gibi geldi ve sarılık oldu hastanekik boyutta değildi ancak mama vermek en iyisi
Biranne- Prensesmelek Ahsenimveben Bende ilk doğumumda tecrübesizdim malesef benim oğlumda sarılık olmuştu ondan korkuyorum aslında araştırıyorum sarılık olmaması için neler yapılabilir diye. Sütüm hemen gelmezse mama veririm bende tabiki ama mamalar çok fazla katkı maddesi içeriyor o yüzden içime sinmiyo önerebileceğiniz temiz içerikli mama varmı