Tanembebek5 Arkadaşlar bugün doktorum bebeğimin ense kalınlığı olmadığını ve burun kemiğinin olduğunu söyledi. Çok şükür bir sıkıntı yok dedi. 3 lü test ne oluyor yaptıran var mı??
minikoglumuz Tanembebek5 aynı şeyi benim doktorum da söyledi ense kalınlığı burun kemiği gayet iyi dedi 2li değil 3lu yaptıralım dedi bilgisine de güveniyorum çok araştırıp emin olduğumuz doktorunuza. Pazartesi 3lu test taraması vsr bakalım hayırlısı insallah
Tanembebek5 uraz_ve_annesi- bana da böyle dedi. Bir arkadaşım da aynı doktora gidiyor ona sordum onun da kızı olacak benim bebeğim erkek. Ona da 2 li de ense kalınlığı ve burun kemiğine bakmıs test yapmamış ona da 3 lü yapmış. İyi bir doktor bilgili güveniyorum ama bir sorayım dedim 3 lü yaptıran var mı diye
Nazzlcann minikoglumuz benim doktorum da en önemlisi 2. Tarama testi onu yaparsak diğerlerine gerek kalmaz dedi canım bilemedim
Tanembebek5 minikoglumuz bana da 1 ay sonraya randevu verdi 17 haftalık olucaz o zaman da bakalım inşallah bir sıkıntı olmadan kavuşuruz bebişlerimize 🧿🙏🥰
cerenimmo minikoglumuz benim doktorum 3lü ikiliden daha iyi dedi 10 haftalık gebelikte fetal DNA testide yapılıyormuş oda çok etkiliymiş sormuştum fakat ben hiç birini yaptırmadım detaylıyada girmedim
Nazzlcann Tanembebek5 öyle tabi ki kuzum rabbim isteyenlere de nasip etsin bizleridehayurkıaıyla kavuştursun miniğin cinsiyeti belli mii bizim miniş hemencik gösterdi merak etmiyelim diye herhalde 😂