Asli33 Kızlar dün randevum vardı idrarımda iltihap çok yüksek çıkmış doktorum vajinal kültür alırken kendimi çok kastım norml doğum nasıl yaparım şimdi kara kara bunu düşünüyorum 😔
Zeynep44 Asli33 bende yaptirdim kendimi kasmaktan iki gun ciddi sekilde kanamam oldu. benimde en buyuk korkum sonda yine cok zorlanacam😞😞
ozgeya Asli33 zamanı gelince öyle güzel yaparsın ki kendin bile kendine şaşırırsın ☺️ Ben hem anksiyete hastası olmama hem de normal doğum yapmam riskli olmasına rağmen epiduralsiz normal doğum yaptım 27 gün önce 🙃
Tugbakalenci Asli33 gerçekten ona dayanamadıysan daha çatı muayanesi var normal doğumu var rahat olman lazım . Zaten Allah o kadar yüce ki doğum zamanı vajinan esneklik kazanıyor ve herşey kendiliğinden gerçekleşiyor . Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin
Asli33 Tugbakalenci zaten çatı muaynesini düşündükçe içim çekiliyor 😁 zannetmiyorum normal yapabileceğimi ama Allah büyük 🤲🏼 Amin hepimizi bir avazda kurtarsın Rabbim canım 🤲🏼
Tugbakalenci Zeynep44 ne kadar stres sıkıntı yaparsanız bebişlerde onkadar etkileniyor malesef durumda normal doğumda bebiş içerde sakinlik istiyor . O yüzden cok düşünmemeye çalışın ki güzel ve rahat geçsin . Allah onunda gücünü verir bizlere
Asli33 Zeynep44 doktoruma söyledim ben nasıl normal doğum yapacam dedim ohooo kimler yapıyor vajinismus hastam bile normal yaptı dedi 🙄 bi de sondası var dimi 😰 Rabbim kolaylık versin canım bizlere 🤲🏼
Zeynep44 Tugbakalenci benim zaten sezaryen olacak riskli bi gebeligim var. elimde deil kasiliyorum keske bu kadar korkmasam
Asli33 Tgbabsra çok derine sokacak sandım direk kastım kendimi bilmiyorum 😕 canım sıkıldı ama daha bunda böyleysem diye
Asli33 ozgeya sağlıkla büyüt canım benim bebeğini darısı bize inşallah 🤲🏼 Böyle pozitif şeyler yazınca siz insan mutlu oluyor 💓
Neroizm Asli33 🙂 icinizde 3 kusur kiloluk bir insan disari cikmak icin her yerinizden ayri basinc yaptiginda oyle bir yaparsiniz ki siz bile sasirirsiniz.
Setenay İnsan ister istemez kasılıyor, benim vajina kısmımda beze gibi avuç içi büyüklüğünde şişlik oluştu. Apse dedi. Ben elimi dokunmazken, kadın sırıngayla çekmeye çalıştı. İltihap yokmuş resmen etimi çekiştirdi. İnanın çok canım acıdı. Doğumu hayal edip dişimi sıktım 🙈 dedim doğumu nasıl yapacaksın buna dayanamazsan. 3gün kanadı bi işe de yaramadı yaptığı 😂 acı çektiğimle kaldım
Asli33 Setenay ayy canım sen iyi dayanmışsın çatır çatır doğrursun bence sen 😂 herkes bebek bulur çıkacak yolunu diyorda hayırlısı diyelim 🤲🏼