Rukiye24 Kızlar sanki çekti bebek kıyafetlerinin bazıları hoower marka yani banamı öyle geliyor anlayamadım ütüden sonra salarmı acaba
benkosarim Rukiye24 ben Vestel aldım işi pompalı hiç çekme yapmadı kırışıklık modu varsa onu kullanın
minikmucizem_21 Rukiye24 genel olarak memnunmusunuz kurutma makinesiden marka olarak tavsiye eder misiniz
Meliyyke Rukiye24 kurutmadan çıkınca öyle görünüyor ütüleyince kendine geliyor canım benim bebişinkiler öyle oldu.
Rukiye24 minikmucizem_21 genel olarak gerçekten memnunum 2 saatte tam kurutuyor kırıştırmıyor bekletmessen içinde valla bir tek bebek kıyafetlerini kuruturkenbir tek sorun oldu
minikmucizem_21 Rukiye24 renkli Beyazıt hangi programa arıyorsunuz giysileri bende alacağım da model araştıriyorum 5 bine var fiyatı normal geldi ama marka değişik olunca emin olamadım
Rukiye24 minikmucizem_21 bu makinayı çevremde kullanan çoktu memnunlardı bende öyle aldım genel olarak aynı programı kullanıyorum renkliye de beyazada
miracyusufveberilmoms Kızlar memnun musunuz küçüklükten beri alışmışız arçelik bek boscha bu markalara ınsan tereddüt edıyor ama artık malum o markalara yanaşılmıyor. müşteri hizmetleri nasıl bı sıkıntı olunca ılgılenıyor mu
Keyf_endam19 Benim de aynı makine pamuklu da kurutuyorum 2/40 dk çekmiyor trikolar çekiyor onları atmıyorum kurutmaya
Rukiye24 Keyf_endam19 pamukluda bişey olmadı mı banada sanki triko ve yünlü olanlar böyle çekmiş gibi geldi
Keyf_endam19 Rukiye24 triko yünlüler çekiyor evet zaten yünlü ayarında kurutmak gerekiyor onları benim trikolarım az o yüzden onları ayrı atamam boşa çalışır makine asıyorum kuruyor ama normal penye vs çekmiyor pamukluda