Tombishamis Marygur bende sizin gibi zofer kullanıyordum ama bi faydasını görmedim aksine kabızlık çok çektim şuan onyzd kullanıyorum bu bile faydasız ☹
Nursemom Hazal44 ben 😔 hiç kusamadım 10haftalık olduk. Mide bulantısı yüzünden salatalık tuzlayıp yiyorum evde. İşteyken de tuzlu kraker hep yanımda oluyor😔zorlama kendini kusmak için. Muz da iyi geldi bana bugün çok kötüydüm biraz toparladı midemi
BurcuY Ben mide bulantısı ilacı kullanıyorum.. ancak öle bişiler yemeye başladım o da bi çok şeyi yine yiyemiyorum ama en azından bulantılarım biraz hafifledi bide açım diye ağlamıyorum buna şükür 🙏 bide bende kusamayanlardanım sadece öğürüyodum
Tombishamis BurcuY şikayetlerimi çok azaltmada da bi nevi geçiriyor ben ilk gebeliğimde de böyleydim ve 9 ay sürmüştü yine aynısı olur diye korkuyorum 😯😯
BurcuY Tombishamis inşallah sürmez canım çok kötü bende geçsin diye sürekli dua ediyorum benim ilk gebeliğim inş 9 ay sürmez
Yenianne10 Hazal44 bulanti cekmektense yemelisin bence pahalida olsa bulanti ilacindan kullandm ben 70 tl idi ama beni dahada mahvetti halsiz dusurdu surekli yatiyordum
Yenianne10 DeryaZ bebege kilo yapmasi daha iyi iste neden zarari olsun ki kilonun ben hem muz hem kasar peynir yiyorum bi sure sonra kilo alsin diye ugrasmaktansa 😊
DeryaZ Yenianne10 bu da normal doğumu zorlaştırabiliyomuş ama son dönemlerde doktor diyet verebiliyormuş ben sadece bilgi amaçlı söyledim sizin tercihiniz tabiki