Hazal44 9 haftalık hamileyim ama hiç kusamıyom ve sürekli açım hiç bişey de yiyemiyorum midem çok bulanıyor sabahları yinede kusamıyom aranızda benim gibi olan varmı
Gizemyunusduman Hazal44 6+2 haftalık hamileyim ve senin yaşadığının aynısını yaşıyorum sürekli açım ama mide bulantısı yüzünden hiçbişey yiyemiyorum. Midem bulanıyor ama kusamıyorum ve sürekli halsiz ve uyku halindeyim
gevezeyazar1 Hazal44 beeeen 16. Haftaya kadar bi gram kusmadım ama mahvoldum 6 kilo verdim sürekli öğürüyodum sürekli yatıyodum gözümü açınca midem ağzımdan çıkcak gibi oluyodu ama çıkaramıyodum öyle öyle 3 ayı geride bıraktım 😢
Aysegolcuk Hazal44 herkesin ki farkli bende 10+6 haftadayim yeni kusmaya baslasim ve midem akşamlari çok bulaniyor bulanctı uyutmuyor beni ve bogazim sürekli yaniyor ve çok acikiyorum
B-P-R Hazal44 bende bunu yaşıyorum Bazen Kusuyorum Bazende Acı çekiyorum Kusamiyorum açım ama hiç bişey Yiyesim Yok Salatalık Tuzlayip ye bide Mandalina Ye Bol bol meyve ye Ben Hiç bişey Yiyemiyorum meyve Dışında
Kamelya Evet sizin gibi kusamayanları duymuştum çok var emin olun mide bulantınızı geçirmek için salatalık tuzlayıp yiyebilirsiniz bana o iyi geliyordu
Neva77 Bende 7 haftalık hamileyim aynı şekilde kusamıyorum midem sabahları bulaniyor cok iştahlı da yiyemiyorum
Hazal44 Neva77 herşeyden tiksindim özelleilkle kavaltı türü şeylerden sabahları et makarna menemen tarzı şeyler yiyom hep yada akşamdan kalan güzel yemekler varsa onlardan yiye yiye biliyom 😊
Demetdemircioglu Hazal44 o kişiye göre değişir 9. Haftada bi basladım kusmaya 16 17 haftaya kadar sonra oh kurtuldum derken doguma 1 ay kala bulantilar geri geldi 😂 kapanısıda kusarak ve ac yaptım 😅
gevezeyazar1 Hazal44 evet canım 9ay sürücek gibi hissediyodum şimdi çok rahatım bi sabah kahvaltıdan sonra oluyo ama o kadar şiddetli değil
Aysegolcuk Gmzmtn Evet normal herkesin ki farkli bazilarinin hiç bulanmıyor benim akşamları çok bulanıyor mesela
Aysegolcuk Hazal44 hapi duymadimda mide bulantı için şurup veriyorlar diye duydum emin olmadan kullanma bence