Kevserkalender92 Kızlarrr grip oluyorum galiba öksürükten gece uyanıyorum nefesim tıkanıyo varmı önerisi olan
Dedimolabilir Kevserkalender92 hakiki pekmez ve tereyağ azda limon sık ic. tereyağı erit pekmez ve limon sık iyi geliyor.
edibe-gul07 Kevserkalender92 grip ya da faranjit olabilir. Boğazına fenerle bak bir. Balgam var mı? Üç aylık bebeğim var geceleri çok öksürüyorum nefes alamıyorum . Kokudan tozdan dumandan çok rahatsız oluyorum Faranjitim.
Kbraylc Kevserkalender92 bende 3 gündür aynı öksürmekten sesim gitti doktorum grintuss şurup önerdi 1 günde azalttı doktorunuza danışıp alabilirsiniz tamamen bitkisel bir şurup
Medinehnm Kevserkalender92 bende kronik faranjit var hep öksürüyorum ayva cayı iyi geliyor bir de sıcak suya limon cokk az toz zencefil ve biraz bal karısımı yapıyorum boğazı yumusatıyo buhar makinesi varsa öneririm burun tukanıklığı için burna sarımsak uygulamasını şiddetle öneriririm Allah şifa versin
tugce_emlk geçen hafta öksürükten öleceğim sanıyordum kuru öksürük çok zor çay tabağına 2yemek kaşığı bal 10-12damla limon suyu ve yarım çay kaşığı zerdeçal karıştır onu ye on dakika sonra kesilir öksürüğün
tugce_emlk Kevserkalender92 denemenizi tavsiye ederim ha hala geçmiyorsa doktora gitmenizde yarar var geçmiş olsun
Kevserkalender92 Lavinyaa8 Denedim canım geçmedi ya sol boşluğumda bişey batıyor artık öksürmek istemiyorum
Lavinyaa8 Kevserkalender92 burun tıkanıklığı icin sadece deniz suyu dedi antibiyotik verdi aqumentin onun dışında bir sey kullanma dedi
Kevserkalender92 Kızlar dün acile gittim akciğerinde enfeksiyon var dedi antibiyotik yazdı dua edin lütfen öksürdükçe canım çıkacak gbi oluyor